Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2014, 15:31   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Böcek ilaçlama firması

Birçok insan evlerinde bulunan böceklerden çok fazla mağdur olduklarından dolayı evlerine böcek ilaçlama uygulaması sayesinde, evlerinde bulunan ve insanların çok fazla bir şekilde mağdur oldukları böceklerden kurtulmuş olacaklardır. Sizlerde evinizde herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda sizlerde firmamıza telefon açarak randevu oluşturabilir ve evinizin ilaçlanmasını sağlayabilirsiniz. Birçok açıdan insanlar günümüzde evlerini ilaçlatmaktadır.

Kimi insan evinde sıklıkla görülen pire sorunundan dolayı evini ilaçlatırken, kimi insan ise evinde bulunan fare ya da hamam böceği gibi rahatsız edici hayvanlardan kurtulmak amacıyla evlerini ilaçlatmaktadırlar. Sizlerde evinizde sizi rahatsız edecek olan herhangi bir hayvan ile karşılaşmanız durumunda, böcek ilaçlama sayesinde evinizde sizi rahatsız edecek olan her şeyden kurtulabilirsiniz.

Evinizde bulunan yabancı canlılardan kurtulmak için ilaçlattığınız zaman, özel olarak yapılan ilaçlar kullanılacağından dolayı sizlere herhangi bir zarar vermeyecektir. Sadece evinizin mutfağınızda açıkta yiyecek bırakmamanız gerekmektedir. Bunun dışında evinizde beslediğiniz kedi ya da köpek ya da ufak çocuğunuz varsa, herhangi bir şekilde zarar vermeyecek olup, sadece haşerelerden sizi koruyacaktır.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla