Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2014, 11:57   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Linux Hosting

Linux Hosting

Gelişen çağın ve teknolojinin ihtiyacı olan internet siteleri nasıl kurulmaktadır ve nasıl çalışır? Bu sorular elbette ki hepimizin merak ettiği sorularıdır. Bu konu hakkında kısaca bilgi verelim. Bir sitenin internette yer alması için web hosting firmaları hizmet vermektedir. Web hosting, Linux hosting gibi terimleri sıklıkla duymaktayız.

Web hosting firmaları sunucu satın alarak internet sitelerinin aktif hale gelmesinin sağlayan sistemdir. Bu kurumsal şirketlerin, kişisel web sitelerinin, özel şirketlerin ihtiyaçlarını karşılamak için sunulan hizmettir. İyi çalışan bir web sitesi sahibi olmak için web sitesi hazırlamak yetmez. Linux hosting sizlere hızlı çalışan bir web sitesi hizmeti sunmaktadır.

Linux hosting hizmetinden yaralanmak için ise yıllık ödeme yapmanız gerekmektedir. Bu ücretler ise Linux hosting hizmeti veren firmaların sunduğu paketlere göre değişiklik göstermektedir. Daha hızlı çalışan bir web sitesi sahibi olmak demek daha çok kullanıcı demektir. İnternet üzerinden geniş bir kullanıcıya sahip olan web hosting hizmetlerini genellikle profesyonel kullanıcılar tercih etmektedir. Linux hosting kullanıcılarına; small, limitsiz, limitsiz plus gibi paketler sunulmaktadır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla