Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2014, 19:14   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Vps Sunucu Avantajları

Vps Sunucu Avantajları

VPS , sunucu anlamına gelen virtual Private server kelimesinin kısaltmasıdır. Fazla donanım kaynağına sahip olan fiziksel bir sunucu üzerinde birden fazla sanal sunucu kurulabilmektedir. Sanal sunucular, fiziksel sunucuların sahip olduğu donanım kaynaklarını paylaşmaktadır. Tek bir fiziksel sunucu üzerinde kurulu oldukları halde birbirlerinden bağımsız olarak çalışabilmekte ve diğerinin donanımını kullanmamaktadır. Her sunucunun kendine ait bir işletim sistemi, kontrol sistemi ve kapasiteleri mevcuttur.

Fiziksel sunucu kullanılan diğer web hosting sistemlerinde bir web sitesi, sunucu kaynaklarını fazlaca tüketmektedir. Bu sebeple siteler yavaşlayabilir veya tamamen kapanmasına sebep olacak sorunlar oluşabilir. Vps sunucularda her sunucunun ayrı bir sunucu gibi çalışması sebebiyle bu durum engellenmiştir.

Vps gereksinimleri ne olursa olsun teknik özelliklerin tümünün özelleştirilmesi mümkündür. Kontrol paneli kullanılarak ihtiyaç duyulan bellek miktarına göre RAM kapasitesi ve sabit disk boyutu ihtiyaca göre ayarlanabilir ve istenilen uygulama ve yazılımlar yüklenebilir. Sanal sunucular büyümeye uyumludur; ancak bu durum klasik web hostingler için pek kolay değildir. Ayrıca sanal bir sunucunun sorumluluğu tamamen sunucu sahibinin kontrolüne verilebilmektedir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla