Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2014, 16:59   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Resmi Daireler için Atatürk Pano ve Köşeleri

Yasalar gereği her resmi kurumda genelde makam masalarının bulunduğu yerlerde Atatürk resmi, İstiklal Marşı, Gençliğe Hitabe ve Türk Bayrağının bulundurulması devlet adetlerince bir tür zorunluluktur ve gerekliliktir. Özellikle de Atatürk panoları birçok yerde bulundurulur ve buna özel bir köşe ayrılır. Cumhuriyetin kurucusu kabul edilen ve bugünkü Türkiye’nin temellerini atan Ulu önder Atatürk devlet yönetiminde ki etkinliğinden dolayı Cumhurbaşkanı olduğu dönemlerde resmi her yere asılmış ve bu tarihten günümüze kadar sürekli uygulanmıştır.


Zamanın ve çağın bize sunduğu teknolojik yenilikler sayesinde artık Atatürk makam panoları klasikleşmiş Atatürk resimlerinden farklı olarak daha güzel ve etkileyici bir şekilde tasarlanarak çağa uygun bir hale getirilmiş durumda. Atatürk resminin yanına Türkiye haritasının eklenmesi, Türk bayrağının eklenmesi ve Atatürk’ün sözlerinden derlenen yazılarıyla çeşitli kombinasyonlar oluşturarak yeni Atatürk makam panoları ve görselleri bu sayede çok daha şık ve estetik bir yapıya kavuşabiliyor.


Eğitim – öğretim kurumlarının olmazsa olmazlarından biri olan Atatürk köşeleri de aynı şekilde zamanın ruhuna uygun olarak yeniden dizayn edilerek günümüze yaraşır bir görüntüye kavuşmuştur. Okul ortamında öğrenciler tarafından zaman zaman çeşitli darbelere maruz kalması ve uzun yıllar boyunca sağlam bir şekilde kullanılabilmesi için Atatürk köşeleri ****l ürünler kullanılarak yapılıyor. Üzerine uzun yıllar boyunca ilk günkü canlılığını koruyacak özel boyaların kullanılmasıyla da yıllar sonra bile ilk günkü gibi canlı ve sağlam durabiliyor.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla