Konu: oyungemisi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2014, 21:23   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart oyungemisi

Bilinen yanlış kanının aksine bilgisayar oyunları oynamanın bireyle üzerinde olumlu etkileri bulunmaktadır. Her tür faaliyette olduğu gibi çok fazla oyun oynamanın beyin, göz ve diğer organlar üzerinde olumsuz etkiler yaratacağı bilinmektedir. Zekâ geliştirmeye yönelik el, göz koordinasyonunu artıran ve dikkat odaklanmasını sağlayan flaş oyun kategorilerinin en gelişmiş ve en keyifli türlerini oyun gemisi adlı sitede bulabilirsiniz.Bilgisayar oyunları ile ilgili dikkat çekici araştırmalardan biri de Kaliforniya Üniversitesi’nden Patricia Greenfield’ın yaptığı çalışma
sonuçlarıdır. Greenfield’ın gerçekleştirdiği deneylerde bilgisayar oyunlarının, çocuğun sembolik kodları çözme yeteneğini ve analitik düşünmesini geliştirdiğini ortaya koymuştur. Washington Üniversitesi ve birçok özel kuruluş tarafından yapılan deneylerde, bilgisayar oyunları oynayan çocukların oynamayanlara oranlabteoriyi pratiğe dönüştürmekte çok daha başarılı oldukları bazı sorularda da diğer yaşıtlarından daha zeki oldukları saptanmıştır. Bir diğer olumlu tespit ise genellikle İngilizce olarak kurgulanmış olması nedeni ile çocuklarda yabancı dil gelişimine katkıda bulunmaktadır.
Türkçe ve İngilizce birçok etkin oyun türünün yer aldığı oyungemisi sitesinde her yaş grubuna uygun oyunlar yer almaktadır. Eğlenceli, etkin ve verimli zaman geçirmek isteyenler oyungemisi adresinde yer alan keyifli oyunlardan yararlanabilir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla