Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2014, 20:01   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Fiyatı ne kadar

Fiyatı ne kadar

İnternet üzerinden alışveriş yapmanın belki de en zor kısmı onlarca marka ve ürün içerisinden onu en uyguna satan yeri bulabilmektir. Neyse ki fiyat arama motoru adı verilen sistemler sayesinde aradığımız ürünün fiyatına dair geniş bir kıyaslama yapmak mümkün.

Oldukça kapsamlı ve detaylı alışveriş hizmeti veren bu site sayesinde aradığınız ürünün fiyatı ne kadar nerede daha ucuza alabilirim kalitesine güvenebilir miyim?' gibi sorularınızın tümü cevaplanmış oluyor. Basit ve isteğe göre detaylandırılabilir fiyat karşılaştırma motoru sayesinde aradığınız ürünle ilgili geniş bir fiyatlandırma skalasına anında sahip olabiliyor firmalar arasındaki fiyat ve garanti farklarını kıyaslayabiliyor ayrıca kullanıcı yorumlarını da göz atabiliyorsunuz. On binlerce ürünü yüzlerce farklı fiyatla karşınıza tek tıkla çıkaran sistemin kullanılışı da oldukça basit. Sadece aradığınız ürünün adı ve kriterleri ve dilediğiniz fiyat aralığını girmeniz yeterli. Ayrıca ürünü ucuzdan pahalıya ya da pahalıdan ucuza da sıralayabiliyorsunuz.

Ayrıca sürekli güncellenen yapısıyla aradığınız ürünle ilgili en yeni bilgileri ve fiyatları da görebiliyorsunuz. Kullanıcılar için olduğu kadar e-ticaret siteleri için de teşvik edici bir yapısı bulunan sitede kullanıcı yorumları ve puanlamalar da oldukça etkin bir rol oynuyor. Satın aldığı ürün ve satın aldığı firmayla ilgili yorumlarda bulunan kullanıcılar birbirleriyle etkileşim halinde olarak en kaliteli ürünü en ucuza almanın yoluna kısa sürede ve kolayca ulaşabilmiş oluyor.

fiyatinekadar.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla