Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2014, 20:11   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bölge gündem – tarafsız, doğru ve güncel haberin adresi

İstanbul Anadolu yakasının tamamında, yerel olarak; tarafsız, doğru ve güncel haberin adresi olan bölge gündem gazetesi Türkiye siyasetinin çatallandığı son dönemlerde de ilkelerinden ödün vermeden doğru bildiği yolda, istikrarla yürümeye devam etmektedir.
Yayınladığımız son dakika niteliğindeki sıcak haberlerle bölgenizdeki ve/veya ülke genelindeki son dakika haberlere anlık olarak ulaşıp, tarafsız haberden en hızlı şekilde haberdar ulaşabilirsiniz.
Bir haberin kalitesi o haber üzerinde herhangi bir taraf tutmadan, doğruları şaşırtmadan yazarak ortaya konulabilinir. Ülkemizde basın ve yayın organlarında genele hitap eden, ülke çapındaki kurum ve kuruluşlardan maalesef birçoğu bu misyonu unutmuş ve/veya unutturmuş olsa da biz İstanbul Anadolu yakasında hiçbir çıkar ilişkisine girmeden, aksine bu bağlamda kurulmuş, rengini ve samimiyetini kayıp etmiş oluşumların karşısında ilerleyerek hizmet vermekteyiz.
Ülke gündem haberlerini ve yerel olarak gündemini takdim ettiğimiz diğer bölge haberlerinin oluşumunda uyguladığımız misyonun yanında. Siz değerli okurlarımızın en doğru habere bölge gündem gazetesi farklı ile ulaşmanız için yayın organlarımızda yazılım - ara yüz ilişkilendirmesinde en son çağ ve teknoloji gereksinimlerini kullanmaktayız.
Yerel olarak hizmet verdiğimiz pendik, tuzla, Kartal, Maltepe, Sancak tepe, Sultanbeyli bölgelerine ait haber guruplarını çevrimiçi yayın aracımız olan Bölge Gündem Gazetesi | Haberler, Yerel Haber, Son Dakika Haberleri üzerinden kategorilendirerek en doğru habere, en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlamayı hedeflemiş bulunmaktayız.
Gazetecilik Ekip İşidir…
Bölgesel ve/veya genel olarak yayın organlarının tamamında, haberin okuyucuya güncelliğini yitirmeden, doğru şekilde ulaşması için gerekli olan ekip çalışması ve koordinasyon ancak zaman içerisinde hizmet verilen bölgenin tamamına hâkim olarak elde edilen tecrübe ile imkânlıdır. Biz bu bağlamda en doğru haberi tüm bölgelerimizde okuyucularımıza iletirken güncelliği kayıp etmiyorsak; gazetecilik ve yayın organı olmanın gereksinimi olan ekip çalışması ruhunu, tecrübeyi ve koordinasyonu bünyemizde toplamışızdır.
Sizler de yaşadığınız bölgenin; siyasal, kültürel, sosyal, ekonomik ve diğer belirleyici unsurlarında meydana gelen haberlerine hem bölge genelinde, hem de ülke genelinde etkilerine; profesyonel, güncel ve tarafsız bir bakış açısı ile bakmak için haberin doğru adresi olan bölge gündem gazetesinin yayın organlarını takip ederek ulaşabilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla