Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2014, 11:19   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul Beyaz Eşya Servisi



Siz de her marka beyaz eşyalarınız için karşılaştığınız sorunlarınıza güvenilir ve etkili bir şekilde çözüm bulmanıza yardımcı olacak yılların deneyimine ve alanında uzman çalışanlara sahip firma ile yol almak istiyorsanız en doğru adreste yer aldığınızı söylemek isteriz.

Karşılaştığınız her türlü problemi garantili bir şekilde gidermek için yeterli bilgi birikimine sahip olan firmamız bu konuda alanında öncü olmayı başarmıştır. Böylece sizlere kısa sürede çözüm üretme konusunda da rakipsiz bir adres olduğunu gösterecektir. Buzdolabı servisi konusunda yaşadığınız tüm sıkıntılarınızı giderecek değişmesi gereken yedek parçalar olduğunda tamamen orijinal ürünler kullanacak ve beyaz eşyanızın ömrünü uzatmak için yardımcı olacak bir adres ile bu beklentilerinizi rahatlıkla giderebileceğinizi de altını çizerek söyleyelim.

Bunun yanı sıra siz değerli ziyaretçilerimize sunduğumuz bir diğer hizmet olan çamaşır makinesi servisi ile ilgili de bilgiler aktarmaya çalışalım. Bu konuda hiç bir marka ve model ayırımı yapmadığımızı dile getirmek isteriz. Sorunlarınızı bize iletmek için sitemizin ana sayfasın yer alan iletişim numaralarımızdan günün dilediğiniz zaman rahatlıkla arayabileceğinizi de söyleyelim. Böylece gezisi araç servisimiz en kısa sürede sizlerin belirttiği adresinizde olacak ve mümkünse servis desteğini orada verecektir. Sizde böylesine etkili bir servis desteğini bütçenizi sarsmadan uygun fiyatlar ile almak istiyorsanız hemen tercihiniz biz olmalıyız. İyi günler dileriz.

teknikservis216.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla