Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2014, 11:48   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Şirinevler Matbaa Firması

Şirinevler Matbaa Firması

Matbaa özel olarak basılan kitap evrak düğün davetiyesi reklam afişlerini hazırlayan ortaya çıkaran bir sistemdir. Matbaacılık sektöründe çalışan matbaacıların her zaman yaptıkları baskı makinaları ile kitaplar hazırlanmaktadır. Şirinevler matbaa kaliteli iş ve zamanında teslim edilen çalışma çalışanların hızlı performansları sayesinde hizmet verilmektedir. Özellikle yeni evlenecek çiftlerin tercih ettiği matbaada Şirinevler davetiye satışı yapılmaktadır. Son derece modern çizgiler taşıyan ve yardımcı olan çalışanlar düğün öncesi evlenecek çiftlere davetiye konusunda yardımcı olmaktadırlar.

Davetiye işlemi bittikten sonra eve teslim edilmektedir. Sizde siparişlerinizi bildirmek davetiyelerin modellerini incelemek istiyorsanız gelmeniz mümkündür. Davetiyelerin modellerini kataloglardan inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. İstanbul en güzel yerlerinden birinde olan ekin matbaa Türkiye'de ulaşım sorunu olmadan kargo yoluyla hizmet vermektedir. Davetiyelerde özellikle indirim uygulanması insanların yüzünü güldürmektedir.

Açılış sırasında reklam amaçlı kâğıtlar veya broşürleri de basılmaktadır. Ekonomik ve göze hitap etmesi kaliteli iş firma tarafından yapılması kaçınılmazdır. Firmanın devamlı çalışması ve toptancı olarak satışları yapılmaktadır. Resmi evrakların basımı konusunda özellikle matbaalar aranılan simlerin başında gelmektedir. Ayrıca kartvizit ve ilanlarda basılmaktadır. Hayatın her döneminde gerekli olan bu işlemleri yaptırmak sürdürmek için matbaa sektörünün ön planda olması gerekmektedir. Teknolojinin artmasıyla makinaların daha güçlü konumda olması matbaacılık sektörünün de işine yaramaktadır. Sitede yer alan matbaa firmasına sizde güvenle irtibata geçip yaptırabilirsiniz.

ekinmatbaa.org
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla