Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2014, 19:53   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Klima servisi

Dünya gelişimi ile birçok elektronik üründe ortaya çıkmış ve hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırmıştır. Bu ürünlerden biri ise hem yazın hem kışın olmak üzere her zaman hayatımız da büyük ölçüde kolaylık sağlayarak faydalı şekilde kullanılmaktadır. Klima olarak adlandırdığımız bu ürünler özellik ile yaz ayları âdete bizim için ay ayrı bir ürün olmaktadır. Bu neden ile birçok beyaz eşya üreticisi marka bu ürünlerin ne kadar tercih edildiğinin farkında olduğundan dolayı farklı modeller de klimalar üretmektedir. Özellik olarak birbirinden farklı olan ve müşterilerin dikkatini çekmek için yarışan üretici firmalar her konu da çalışmaktadır. Ama müşteriler genel de her şeyin en iyisini alabilmek istedikleri için bu konularda da şikayetçi olmaktadırlar.
Bu neden ile biz de iki tarafında yanında olarak farklı bir şekilde hizmet sunmakta ve çalışmaktayız. Bu konu da hizmet veren ilk firmalardan biri olarak işimizi en iyi şekilde ve önem vererek çalışmak için çaba harcıyoruz. Sanal olarak Türkiye de değişik bir servis hizmeti sunan bir firma olarak birçok beyaz eşya firmasının, teknik servis hizmeti sunduğu mağazaları bünyemiz de barındırarak ve hepsinin hakkında bilgiler sergileyerek klima kullanıcıların işlerini kolaylaştırmaktayız. Klima servisi olarak internet üzerinden verdiğimiz bu hizmet ile bu güne kadar hizmet veren servisler hakkında en detaylı ilgilere ulaşabilir öte yandan daha önce ki müşteri yorumları ile de ekstra bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Klima servisiinternet sayfamız da bulunan müşteri temsilcisi numaraları ile de 7 gün 24 saat canlı destek hizmeti de sağlayarak siz kullanıcıların bütün sorunlarına yardım etme çabasındayız.
Sunduğumuz bu farklı hizmet ile klima servisi konusun da en detaylı bilgileri alabilir ayrıca aklınıza takılan sorularında cevaplarına klimaservisisayfamızdan ulaşabilirsiniz.Klima Servisi | 0216 443 75 89 - 0212 531 35 65 sizlerle
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla