Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2014, 20:18   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Peyzaj ve Doğal Yaşam

İnsanlar tarafından bulundukları çevrede daha güzel bir yaşam alanı isteyen insanlar tarafından peyzaj çok önemli olmaktadır. Birçok insan tarafından daha güzel bir şekilde bir yaşam isteyen insanlar, betonlaşan kent yaşamından uzak kalmak istedikleri zaman tek yapmaları gereken mimari kullanarak insanların daha rahat bir şekilde yaşamalarını sağlayan manzaraları görmek olacaktır. Manzara insanların kendilerini daha iyi bir şekilde hissetmelerini sağlamaktadır.

Birçok ressam tarafından yapılan tablolar, manzara içermesi halinde peyzaj diye adlandırılmaktadır. İnsanların baktıkları zaman kendilerini daha iyi hissetmelerine neden olacak olan tablolar, doğal yaşam alanları resmedilerek tabloya aktarıldığı zaman, insanlar tarafından daha fazla bir şekilde hoşlarına gitmesine neden oluyor.

Birçok ressamın tercihleri arasında olan manzara tabloları, birçok insan tarafından evlerinin duvarlarına asılmaktadır. İnsanların çok fazla bir şekilde hoşlarına giden manzara, özel olarak bu işin eğitimini almış insanlar tarafından düzenlenmesi halinde, daha fazla sayıda insanın hoşuna gideceğinden dolayı, birçok insan tarafından manzara düzenlenmesi yapılması istenmektedir. Peyzaj son zamanlarda oldukça fazla bir şekilde karşımıza çıkmaktadır.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla