Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2014, 15:46   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Anka Teknik Servis

Teknik servisler hayatınızı kolaylaştırmak için vardır. Aldığınız ürünün arka planında sizi önemsemesi oldukça önemlidir. Bir firma müşterilerini düşündüğünü ancak bu yolla en aktif şekilde gösterebilir. Güvenilir bir şekilde ürün satışı yapan her firma ürünlerinin arkasında durmaktadır. Aksi halde aldığınız ürünle ilgili sorun çıktığında bunu işi bilmeyen kişilere yaptırmanız gerekmektedir. Ancak teknik servisler yetiştirdikleri donanımlı ekipler sayesinde isteklerinize cevap verebilirler. Doğru bir teknik servisi yardımı her ürünün ömrünü uzatmaktadır. Teknik servis kişilerin ürünlerini başarılı bir şekilde tamir onarım ya da montajını yapar.
Anka Teknik Servis oldukça kapsamlı bir teknik servis olarak hizmet vermektedir. Arçelik, Beko, Bosch, Vestel gibi büyük firmalara ev sahipliği yapan Anka Teknik Servisoldukça başarılıdır. Anka teknik servisteknik desteğini beyaz eşyadan klimaya kadar oldukça geniş bir alanda vermektedir. Bazen sorunlarda yaşadığınız yedek parça bulma sıkıntısına, onarım zorluklarına ve geç teslimlere bu firma sayesinde artık dur diyebileceksiniz. Ayrıca ödemeler için illaki dükkana gelmeniz gerekmemektedir. Aradığınızda arıza kaydınızı oluşturan ekip hızlı bir şekilde evinize ya da firmanıza gelir ve sorunu çöze ardından sizin için kapıda ödeme olanağını sunar.
Ayrıca bu teknik servis ile beraber çalışmanın oldukça fazla yararı vardır. Mesela başka bir yerde ürün değişimi yaptınız ve ürününüzün değişim yapılan parçası zarar gördü yeniden bozuldu bu durumun telafi edilmesini istediğiniz zaman birçok yerde para ödemesi yapmanız gerekirken Anka servisi değişim yaptığı ürünler üzerinde garanti politikası uygulamakta ve zarar gördüğünde kendi himayesinde yeniden değişimini uygulamaktadır. İstanbul sınırlarında oldukça geniş çaplı çalışmakta olan servise ulaşmak istediğiniz zaman ister telefondan yararlanarak ister internet sitesine girerek servis talep ete hakkına sahipsinizdir. Anka Teknik Servis 0216 443 75 89 - 0212 531 35 65
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla