Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2014, 15:57   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Süpürge Servisi

Bir ürünü aldığınız zaman size verdiği yararı oldukça fazla düşünürsünüz. Ancak şu zamanlarda teknolojik aletler oldukça popüler olduğu için her an bozulmaları da beklenen olaylar dahilinde yer almaktadır. Peki, bu ürünler bozulduğunda hangi yola başvuracaksınız? Tabi ki ürünü destekleyen firmalardan alışveriş yaptıysanız telaş yapmanıza gerek yok. Çünkü ürününü destekleyen ve sorumlu satış sunan her firma sürekli olarak teknik servis hizmetleri vermektedir. Servis teknik hizmeti son derece etkili bir çözüm yoludur. Bazen seri üretim yapan firmadan kaynaklı aksaklıklar bazen kişisel hatalar sonucu bozulan bir ürünü en iyi tamir edebilecek yer tabi ki ürünü en iyi tanıyan markanın kendi servisidir.

Özellikle süpürgeler olmazsa olmazımız olmuş durumda. Evden iş yerine kadar her yerde kullanıyoruz. Çünkü kusursuz temizliği bize ancak onlar çekiş güçleri ile sağlayabiliyorlar. Temizliği bu denli önemserken teknik servis desteğine ihtiyacınız olduğunda Süpürge Servisi sayesinde artık çoğu markanın servis hizmetine ulaşmanız mümkündür. Bu servis nerede nerden bulacağım telaşınıza son vermeyi amaçlayan Süpürge-Servisi oldukça gelişmiş olanaklara sahip olan ve sadece süpürgeler için geliştirilmiş bir servistir. Süpürge Servisi size servis bakımı, onarım ve yedek parça bulma imkanı sağlamaktadır. Bu isim altında LG, Philips, Arzum, Fakir gibi markaları bulmanız mümkündür. Servisin bünyesinde oldukça uzman bir kadro çalışmaktadır. Bu kadro sayesinde bütün süpürgelerin sorunları hızlı bir şekilde uzun süre beklenmeden sadece parça değişimleri için bazen belirli sürelerde beklenerek çözülecektir.

Süpürge Servisi çağrı merkezi yoluyla ulaşılabildiği gibi aynı zamanda süpürge-servisi.com sayesinde servis kaydı yaratmanıza olanak vermektedir. İstanbul’da oldukça aktif bir şekilde hizmet veren servisten yararlanmak son derece kolaydır. 7 gün 24 saat ulaşır olan firma uzman ekipmanları ve kadrosu ile size hizmet vermeye hazırdır.

www.supurge-servisi.com adresli internet sitemizi ziyaret ederek gerekli bilgi ve yardımdan faydalanabilirsiniz.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla