Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2014, 18:58   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Meleklerin Mucizesi Filmi

Artık Türk sinemasında birbirinden başarılı filmler çevrilmesinden dolayı sinemaseverlerin oldukça büyük beğenisini toplayacak birçok film beyazperdede sinemaseverlerin beğenilerine sunulmaktadır. İnsanlar tarafından izlenecek olan bu filmler büyük bir özen ile çevrilmesinden dolayı artık sizlerde istediğiniz Türk yapımı bir filme gidebileceksiniz.

Oldukça ünlü oyuncular tarafından başrollerinin paylaşıldığı ve Biray Dalkıran adlı ünlü yönetmen tarafından yönetilen bir film olan Meleklerin Mucizesi adlı Türk filmi beyazperde de sinemaseverlerin büyük bir ilgisini çekmektedir. Birçok insan tarafından izlenen Romantik Komedi olan bu filmi sizlerde çok büyük bir şekilde keyif alarak izleyeceksiniz. İnsanlar sinemada bir film izlemeye karar verdikleri zaman mutlaka o filmin Fragmanını izleyerek, film hakkında bir bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Sizlerde Türk yapımı olan bu filmi izlemek istiyorsanız o zaman mutlaka Fragmanını izlemeniz gerekmektedir. Meleklerin Mucizesi Fragmanı sayesinde sizlerde film hakkında bir bilgi sahibi olacak ve çok başarılı olan bu filmi izlemekten çok büyük bir keyif alacaksınız. Sizlerde sitemiz üzerinden yayınlanan Fragmanı tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla