Konu: Moto kurye
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2014, 14:13   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Moto kurye

GÜN İÇİNDE KURYELERİNİZİ TESLİM ETMENİN EN GÜVENİLİR FİRMASINA HOŞ GELDİNİZ

İstanbul sınırları içerisinde hızlı bir şekilde teslim etmeniz gereken evraklarınız için profesyonel ve etkili bir çözüm arıyorsanız bu konuda hizmet sunan tek firma olan bizim ile yola çıkabileceğinizi söylemek isteriz. Böylece sizde dert ettiğiniz tüm önemli evraklarınızı istediğini zaman yeni adresine ulaştırmayı başarabileceksiniz. İstanbul' un yoğun trafiğinde bunu siz değerli müşterilerimize moto kurye alternatifi olarak verdiğimizi de belirtelim.

Her biri belgeli ve alanında uzman personelimiz ile sizlere güm içerisinde kargo hizmeti vermenin gururunu yaşadığımızı da belirtelim. Eğer sizinde bu kriterler ışığında ulaşması gereken paketleriniz var ise hemen web sayfamıza giriş yaparak sitemizde yer verdiğimiz iletişim numaramızdan bilgi alabilirsiniz. Paketlerinizi teslim almak için çok kısa sürede çalışanlarımızın adresinizde olacağını görmüş olacaksınız.

Sizlere aynı zamanda yaya kurye express kurye kiralık kurye gecelik kurya ve özel günleriniz için ihtiyacınız olan kuryelik hizmetini de kusursuz bir şekilde verdiğimizi ifade etmeliyiz. İstanbul' un alanında açık ara rakipsiz olan firması ile sizde saatler içerisinde gönderilerinizi ilgili kişiye ulaştırmanın mutluluğunu fazlası ile yaşayacaksınız. Üstelik sizlere fark yaratan bu hizmeti oldukça uygun fiyat tarifeleri ile verdiğimizi söylemek isteriz. Bir an önce sizde bu durumdan yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey hemen bizi tercih etmek olacaktır. İyi günler dileriz.

kuryegunici.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla