Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2014, 17:09   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kurye Sipariş



MOTO KURYE İLE ARTIK GÖNDERİLERİNİZ ÇOK DAHA KISA SÜREDE ADRESİNE ULAŞACAKTIR

Kurye hizmeti konusunda sizde çok daha hızlı ve güvenilir bir servis almak istiyorsanız sizlere geniş alternatiflerimiz ile yardımcı olduğumuzu ve alanında rakipsiz bir firma ile tercih yapmış olacağınızı belirtmek isteriz. İstanbul' un birçok semtini hızlı bir şekilde teslim etmek istediğiniz ürünlerinizi siz de moto kurye seçeneği ile gerçekleştirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken şey hemen bunun için bizimle iletişime geçmek olacaktır.

Web sayfamızı ziyaret ettiğinizde ana sayfamızda bizi dilediğiniz her an arayabileceğiniz telefon numaramız görebilirsiniz. Teslim edilecek evrak ya da gönderileriniz için iletişime geçtiğinizde çok kısa sürede alanında uzman çalışanlarımızın adresinize geleceğini ifade etmek isteriz.

Mümkün olduğu kısa bir süre içerisinde de belirttiğiniz adrese sorunsuz bir şekilde motor vale hizmetimizi sunacağımızı garanti ediyoruz. İstanbul' un yoğun ve sıkışık trafiğinde sizde etkili bir çözüm ile destek almak istiyorsanız bu konuda bizi seçmeniz en doğru atılmış adım olacaktır. Eşsiz ve oldukça yararlı bu hizmeti siz değerli müşterilerimize oldukça uygun fiyat tarifeleri ile gerçekleştirdiğimizi de hatırlatmak isteriz. Aynı zamanda yaya express kiralık gece ve özel günleriniz için de en mükemmel bir şekilde kurya hizmetini bizimle temin edebileceğinizi söyleyelim. Hepsi ve daha fazlası için sizde vakit kaybetmeden hemen web portalımıza giriş yapabilir ve işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz.

kuryesiparis.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla