Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2014, 17:20   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart sosyal blogunuz sizinle

Günümüzde hemen hemen herkes ürün lisanslarına kolayca ulaşabiliyor. dosya indirmek artık çok kolay ve bizler lisanslara ücret ödemek zorunda değiliz. Son dönemlerde uygulamalar lisanslı olduğu için kullanıcılar para vermekten şikayetçi. Wp ve Blogger temaları ise yine olarak ücretsiz görülmektedir. Böylece insanlar birçok lisansı ücretsiz olarak bulabiliyor.

Son zamanlarda oyunlar, oyun severler tarafından çok ilgi görüyor. Metin2, Silkroad, LoL, CS, Pes, NBA2K oyun severlerin favori oyunu Bu popüler oyunlar özellikle genç kitleye hitap ediyor. Oyunaların hileleri ile birlikte oyun daha kolay oluyor. Herkes sitemiz üzerinden bu oyunlara ait tüm hileleri bulabilirler. Sizlerde bu oyunlar hakkında merak ettiklerinizi Sosyal Blogunuz | Sosyal Blog ? Aradığınız Her Şey Bu Blogta ‘da bulabilirsiniz. Oyun severler için her türlü hile ve bilgileri sitemizde ücretsiz yakalama şansına sahip.

Son zamanlarda internette yaygın olan şey ise Galeri Haberciliği yani blog gibi bişey. Adı tam olarak bilinmiyor ama eğlenceli. Haberself ve Onedio gibi siteler buna örnek. Örneğin “Ölmeden önce yapılacak 15 Şey” başlığı altında güzel fotoğraflar paylaşılabiliyor. Sosyal Blogunuz | Sosyal Blog ? Aradığınız Her Şey Bu Blogta ‘da Galeri kategorisi altında bu bölümde mevcut ve oldukça eğlenceli.


İnternetin büyüyen sektörlerinden olan E-Ticaret (Elektronik Ticaret) hakkında çok bilgi sahibiyiz. Öyle ki çeşitli firmalarla iletişim halindeyiz. E-Ticaret hakkında bilmeniz gerekenler, E-Ticarete Başlarken-Başladıktan Sonra yapmanız gereklener Sosyal Blogunuz | Sosyal Blog ? Aradığınız Her Şey Bu Blogta sitemizdede bulabilirsiniz.

Sosyal Blogunuz | Sosyal Blog ? Aradığınız Her Şey Bu Blogta – Aradığınız herşey bu blogta
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla