Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2014, 02:08   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Realistik manken bebek

Her sağlıklı bireyin düzenli bir cinsel hayata ihtiyacı vardır. Evli ya da düzenli bir birlikteliğe sahip olan bireyler cinsel yönden yoksunluk yaşamaz iken, yalnız olanlar ya da evli olup eşi ile ayrı şehirlerde yaşayanlar ya da partnerinin sağlık sorunlarından dolayı cinsel hayatı kısıtlı olanlar, bu yönde ihtiyaçlarını yapay oyuncaklar ile giderme yoluna gitmektedirler. Bu yönde ihtiyaç sahiplerinin en çok ilgi gösterdiği uygulama realistik manken türleridir.
Realistik Manken bebekler, insan tenine en yakın malzemeden hazırlandığı ve boyut olarak ta insan ebatlarına uyumlu olması bakımından kadın ya da erkek, yalnızlık çeken bireylere arkadaşlık yapmaktadır. Birey cinsel arzuların bu manken ile birlikte hayalini kurduğu fantezileri giderebilmekte ve kendisini rahatlatabilmektedir.
Realistik manken satışları günümüzde seks shoplarda yapılabildiği gibi internet üzerinden de bu yönde ihtiyaçlar karşılanabilmektedir. Kullanıcı internet üzerinden realistik manken adi altında bir arama yaptığında bu yönde satış yapan kurumlar hakkında bilgi alabilmektedir. İnternet ortamında beğenip seçim yapacağı bir Şişme Bebek bebeği, yine hiç kimse ile muhatap olmadan ödemesini yapabilmekte ve ürün kargo ile kendisine kapalı kutu için ve hiçbir şekilde deşifre olmama güvencesi ile ulaştırılmaktadır.
Şişme Mankenler uygulamalarında kullanıcının talimatlar uyması ve ürünün temizliğini ve bakımını önerildiği gibi yapması durumunda, uzun bir zaman sahibine hizmet etmekte ve yalnızlığına arkadaşlık yapmaktadır.
__________________


İlk kez değil bu kaLp hazır bütün eLvedaLara
var git gönüL yasak bize sevda
Senden uzak diyar diyar gezer kalbimde hasret
Boynum bükük sensiz her yer gurbet
Uyuduğum dizlerine sevda rengi gözlerine
GönüLsüz eLveda yar...
Ömrüm ağlar takvimlerde bir sürgündür bu can tende
Ben gitsem de kalbim senLe
gönüLsüz eLveda Aşka. http://nettekeyif.com/image.php?type...ine=1300830921
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla