Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2014, 12:40   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sağlıklı serinlik

Yazın serinlemek ve kışın ısınmak, insanların tarih boyunca en önemli gereksinimlerinden biri haline gelmiştir. . Bilim adamlarının yapmış olduğu araştırmalara göre insan vücudu kendini en çok 18 derece ile 22 derece arasında daha rahat, daha güvende ve daha mutlu hissetmektedir. Bu nedenle de ısıtma ve soğutma sistemleri ihtiyacı doğmuştur. Bunun için de çok eski zamanlardan beri çeşitli ısıtma ve soğutma sistemleri üretilmeye çalışılmış ve üretilmiştir. Bu sistemlerden bazıları odun, soba, klima ve doğalgaz ile ısınmadır.
Günümüzde doğalgaz veya soba kullanımı ile ilgili haberler görmekteyiz. Doğalgaz kullanımında gaz kaçağı ile zehirlenmeler veya bilinçsiz soba kullanımında meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmeleri bu kazalara örnektir. Bu kazaları önlemek için de klima kullanımı daha çok tercih edilmelidir. Ayrıca klimanın diğer ısıtma ve soğutma sistemlerine göre birçok artısı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; klimalar diğer ısıtma sistemlerinin aksine dört mevsim kullanılabilir bir cihazdır, klimalar hem ısıtma hem de soğutma amacı ile kullanılabilir ve klimalar insan sağlığı açısından tehlike yaratmamaktadır. Ayrıca klimalar, bulunduğunuz ortamdaki hem sıcaklık, hem de nem derecelerini istediğiniz gibi ayarlayarak sizlerin daha sağlıklı ve daha konforlu bir gün geçirmenizi sağlamaktadır.
Yapılan bilimsel araştırmalara göre klima cihazları, havayı nemlendirir, havada uçuşan bakteri ve mikropları ortamdan uzaklaştırır, sigara dumanının ve kokusunun giderilmesini sağlayarak sizlere daha sağlıklı bir ortam sunar.
Klimanızın bakımını düzenli olarak yılda en az iki defa yaptırmanız önemli bir konudur. Bu bakımı periyodik olarak yaptırmazsanız klimanız eskisi kadar yüksek performansla çalışmayacak ve daha fazla enerji sarfiyatı meydana gelecektir. Bunu önlemek için de daikin klima servisi sizin yanınızdadır. Eğer siz de hem kendi sağlığınızı hem de klimanızın sağlığını düşünüyorsanız yapmanız gereken Daikin Klima Servisi - Daikin Klima Bakımı sitesini ziyaret etmektir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla