Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2014, 18:04   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Türkiyenin yerel sosyal ağı



Günümüzde dünya üzerinde ve ülkemizde yaygın olarak kullanılan birçok sosyal ağ bulunmaktadır. bu sosyal ağlarla birlikte dünya üzerindeki herhangi bir yerden başka bir yere rahatlıkla ulaşmak ve etkileşimde bulunmak kolaylaşmıştır. Kullanıcılarının sayısını sürekli olarak arttıran bu ağlar gün geçtikçe kendilerini geliştirmekte ve yenilenmektedir.

Sosyal paylaşım anlamında insanların duygu ve düşüncelerini aktarması konusunda büyük bir olanak sağlayan bu paylaşım alanları insanların birbirleriyle fikir alışverişinde bulunmalarını da kolaylaştırmıştır. Bu global sosyal ağların yanı sıra kendini yeni yeni belli etmeye başlayan yerel ağlarda ortaya çıkmaktadır. Yerel ve global sosyal ağ kullanıcıları yarışmak konumuna henüz gelmiş bulunmasa da yerel ağlarda kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmaktadır. Türkiye’de yerel sosyal ağ konusunda kendini geliştirmekte ve yarıştan geri kalmamaktadır.

Freeturk.in sayfası yerel sosyal ağlar içerinde dikkat çeken bir sayfa konumundadır. Ülkemizde kullanıcı sayısını arttırıp kendinden söz ettirmeyi amaçlayan ve kullanıcılarına iyi bir hizmet sunmak isteyen freet sayfası bu amacına ulaşmak konusunda istikrarlı bir şekilde çalışmaktadır. Sadece ülke sınırları içerinde kalmayıp dünya üzerindeki bütün kullanıcılara ulaşmak hedeflenmektedir. Sadece bilgisayar kullanıcıları değil IOS ve Android işletim sistemlerine de yerleşmek isteyen bu yerel ağ mobil uygulamalara ulaşmaya çalışmaktadır. Seviyeli bir kullanım içeriğine sahip olmak için özenli bir çalışma sergileyen site yönetimi kullanıcılarının onlara ulaşmaları konusunda dikkatli davranmaktadır. Tüm dilek ve önerileri rahatlıkla dinleyebilen ve çalışmalarına yansıtan bir hizmet anlayışı gelişmiş durumdadır.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla