Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2014, 18:45   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Asyadizi.com ile Asya Dizi izle

Site Adı : Asyadizi.com



Site Konusu : Asyadizi.com ile Asya Dizi izle

Site Açılış Tarihi : Şubat 2009

Site Tanıtım Mesajı : Asya Dizi meraklılarına müjde! Asyadizi.com isimli internet sitesi, tüm Asya dizilerini tek bir çatı altında topluyor. Site, 5 yılı aşkın süredir faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte ve ziyaretçilerine Asya dizileri sunmaktadır.

İnternetten Asya Dizi izlemek adına girebileceğiniz en iyi site Asyadizi.com sitesidir. Siteye giriş yaptığınız andan itibaren karşınızda yüzlerce Asya dizisi görebileceksiniz. Asya dizileri, Asya filmleri, Japon dizileri, Animeler, Tayvan - Çin dizileri, Asya Tv Show programları ve çok daha fazlası sitenin sol menüsünde ard arda listelenmiştir.

En muhteşem Kore dizileri, sitedeki Kore Dizi kategorisinde sizleri bekliyor. Ayrıca site ziyaretçilerine, 'En Çok izlenen Kore dizileri' isimli sayfayı da mutlaka tavsiye ediyoruz. Bu sayfada, herkesin beğeniyle izlediği en iyi kore dizileri sıralanmıştır. Dilediğiniz dizinin adına tıklayarak, o dizinin bölümlerini hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Asyadizi.com adresinin Asya Dizi film arşivi son derece geniştir. Siteden özellikle bir Asya dizisi izlemek istediğiniz takdirde, sitenin sağ tarafında yer alan Dizi arama çubuğunu kullanabilirsiniz. Arama çubuğuna yazacağınız Asya dizisi anında akrşınıza gelecektir.

Herkese keyifli seyirler dileriz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla