Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2014, 20:12   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Samsung klima servisi

Klima temizlinde öncü firmamız ile tanışmalısınız. Sitemiz de sizlere ayrıntılı olarak yaptığımız işlemleri anlatmaktayız. Klima temizliği, yaz ya da kış aylarında yapılması gerekir. Hava değişimleri, aşırı kullanma filtrenin tıkanmasına nede olur. Bu sebeple, filtre temizliği için sizlerin bilgili olması gereklidir. Filtreleri kendiniz de evde basit bir yöntemle temizleyebilirsiniz. Soğuk su altında filtreyi yıkayın. Ön panelleri düzgün bir şekilde açın. Filtre kurumadan kesinlikle yerine takmayın. Samsung klima servisi ile sizler de garantili temizliği yakından göreceksiniz. samsungklimaservis.gen.tr sitemizde istediğiniz konularda sizlere gerekli bilgiler verilmektedir.

Klima temizliği için gerekli öneriler

Uzman ekibimiz ile daha derin temizlik yaptırırsınız. Kendiniz sadece filtre temizlersiniz. Bu da geçici süreçtir. Asıl temizlik ise kimyasal sıvılar kullanılarak yapılan temizliktir. Klima bozulduğunu özellikle klimadan kötü kokular gelmesi ile belli eder. Temizleme aşaması ile bunların hepsi ortadan kalkmaktadır. Samsung klima servisi sizlere her konuda teknik desteği sağlayacaktır. Uzman ekiplerimiz, iç ve dış temizliği kimyasal sıvılar ile temizledikten sonra, diğer kontrolleri de yapmaktadır. Panel kartlarının kontrolü, bakır kablolarının bakımı gibi işlemlerin hepsi tamamlanır. Fan temizliği de yapılır. Burada önemli olan ise bakımın yapılması ve bu bakımların her yıl düzenli bir şekilde tekrar edilmesidir. Makine ömrünü uzatır. Isıtma ve soğutma durumlarını daha kolay yapar. Böylece bütçenizde zarar görmemiş olur. http://samsungklimaservis.gen.tr/ sitemiz de istediğiniz ayrıntıyı bulabilirsiniz

Klima temizliği yapılması bir yandan da sağlığınız için gereklidir. Temiz bir hava aldığınız zaman sağlığınız da olumsuz etkilenmeyecektir. Klima temizliğinde dikkat edilecek noktaları düzenli yaptığınız zaman bir sorun kalmayacaktır. Bakım aşamaları ve sonrasında sizlere gerekli olan bilgileri firmamız aracılığı ile kolayca bulabilirsiniz. Kaliteyi sizlere getirmekten mutluyuz. Güveniniz bizler için önemlidir.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla