Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2014, 14:09   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sohbetsiz Yapamam Diyenlere



SESLİ CHAT İLE YENİ KİŞİLER TANIMAK İÇİN EN DOĞRU SİTE

İnternet üzerinden boş vakitlerinizde sizde chat yapmayı seviyor ve yeni arkadaşlıklar edinmekten büyük bir memnuniyet duyuyorsanız bu konuda alanında lider olan ve kullanıcılarına profesyonel bir hizmet sağlayan siteyi sizlere tavsiye ediyoruz. Bu chat sitesi ile sadece yazışarak ya da görüntülü bir şekilde sohbet etmeyecek bunun yanı sıra seslichat yaparak konuştuğunuz kişi ile birebir bir iletişim içerisinde olabileceğinizi de belirtmek isteriz. Böylece çok daha yakından tanıma konusunda önemli bir mesafe kat edebileceksiniz. Uzakta olan bir sevdiğiniz aile bireyiniz ya da dostunuz ile aranızdaki hasreti de hemen bu platform üzerinden giderebileceksiniz.

Gelişen ve her geçen gün değişen teknolojinin faydalarından sizde bu chat portalını ziyaret ettiğinizde değerlendirebildiğinizi görmüş olacaksınız. Üstelik sadece ülke sınırları içerisinde değil aynı zamanda dünyanın her neresinden bir kişi ile konuşuyor olursanız olun sağlam alt yapı ile kesintisiz bir şekilde görüşmenizi devam ettirme olanağını sağladığını da belirtmek isteriz. Ayrıca bunları yaparken hiç bir şekilde ücretli üyelik gibi bir hizmetin olmadığının da altını çizelim.

Siz de online sektör üzerinden dilediğiniz kişi ile sesli bir şekilde chat yapmak için her gün binlerce kişinin aktif olarak ziyaret ettiği bu site ile yola çıkabilirsiniz. Göreceksiniz ki hiç pişman olmayacağınız bir işe imza atacaksınız. Herkese şimdiden iyi sohbetler dileriz.

seslirihtim.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla