Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2014, 14:06   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Akustik Panel

Akustik paneller kapalı ortamlarda gürültüyü emen veya yansıtan ve akustik düzenlemeye yardım edip kaliteli ses duyumu sağlayan ahşap panellerdir. Üzerleri delikli ve derzlidir. Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. MDF ve Mdf/Lam ahşap paneller kullanılarak üretilmektedir.

Kapalı alanların ve mimari yapıların akustik özelliklerini inceler. İnsan faaliyetleri için tasarlanan ve inşa edilen yapay çevre (yapılar) ile insan kulağının algılayabildiği ve “ses” olarak tanımlanan titreşimlerin ilişkisini düzenleyen bilim dalıdır. İnsan faaliyetlerinin bazıları (bir müzik performansı, tiyatro oyunu ya da bir konuşmacıyı dinlemek gibi) doğrudan işitme duyusu ile ilgiliyken, bazıları da (çalışmak, okumak, dinlenmek, uyumak vs. gibi) görece sessiz bir ortama ihtiyaç duyar.

Duvar panelleri dekoratif görünüm ve en iyi ses emisyonu sağlamaya yönelik çalışmalar doğrultusunda Perfopan mühendisleri tarafından geliştirilmiş panellerdir. Derz grubu panelleri önden derz, arkadan delik delinerek akustik panel haline getirilir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla