Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2014, 18:14   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul Matematik Özel Ders

İstanbul Matematik Özel Ders



Günümüzde her işimizi internet aracılığıyla yapmaktayız. Her gün gelişen internet bizim cevaplarımıza ve ihtiyaçlarımıza mükemmel derecede cevap verebilmektedir. Okuldaki derslerden geri kaldığımızda veya anlayamadığımız bir konu olduğun da hemen bilgisayarımızın başına geçip özel ders veren uzman hocalardan ders almaktayız. Size de tavsiye edeceğim bir site var. Peki sitede neler var biraz onlardan bahsedeyim.

Site tam bir tasarım harikası diğer özel ders veren sitelere oranla istediğimiz her derse ilişkin konuyu hiç zorlamadan bulabilmekteyiz. Araştırmalara göre öğrencilerin en çok zorlandığı derslerin başında fen ve teknoloji ve matematik dersi gelmektedir. Site de matematik özel ders ve fen ve teknoloji özel ders ile birlikte bütün dersler için de özel ders anlatımı yapılmaktadır. Bu dersleri alanında uzman hocalar vermekte olup tecrübe ve birikimlerini sizinle paylaşmaktadır. Dersler videolu anlatımlarla örnek çözümleriyle bir harika özellikle fen ve teknoloji gibi dersler de deneyler gösterilmekte olup öğrencinin bütün dikkatini derse vermesi büyük ölçüde sağlanmaktadır. Videolarda animasyon gösterileri mevcut olup öğrencileri hiç canı sıkılmamaktadır bütün dikkatleri derstedir.

Sizde dersleri kaçırdım bu dersi anlayamadım diyorsanız bu siteyi ziyaret etmelisiniz. Tecrübelerimle konuşuyorum ben bu siteyi buldum ve çocuğuma söyledim oda girdi baktı dersleri dinledi. Artık dersleri çok daha iyi bir durumda. Size tavsiyem mutlaka bu siteyi ziyaret edin.

saithoca.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla