Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2014, 01:08   #1
GuyFawkes
Keyifli~Üye
 
GuyFawkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Şubat 2013
Mesajlar: 216
GuyFawkes is on a distinguished road
Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Online Radyo dinleme sitesi

Bilgisayarlarının ilk hayatımıza girmiş olduğu yıllarda bizler için en önemli ve en eğlenceli aktivitelerin başında sohbet sitelerinde ve chat sitelerinde yeni insanlar ile tanışmak ve onlarla uzun konuşmalar yaparak bu görmediğimiz insanlar ile yeni bir heyecana adım atmak geliyordu. Tabi ki sadece iyi insanlar ile tanışmak ve konuşmak ilk yıllar için geçerli olsa da, ilerleyen dönemlerde internetten tanışarak evlenen bir çok kişinin de bilincindeyiz. Ayrıca bu kişilerin halen günümüzde var olması ve eskisi kadar chat yapmamaları nedeni ile sizlere en iyi online radyo ve sohbet sitesi olan www.sohbet.fm adresine girmenizi ve hem online radyo dinlemenizi, hemde bu sırada yeni insanlar ile tanışarak en özel anları geçirmenizi öneriyoruz. Sizlere tavsiye etmiş olduğumuz sohbet sitesi, sizlere hem nostaljiyi yaşatacak, hemde yeni insanlar ile tanışarak yalnızlığınızı gidermenizi ve belkide sizinde en mutlu olacağınız kişi ile tanışmanızı sağlayacaksınız.


Online sohbet sitesi
Sizlere tavsiye etmiş olduğumuz online sohbet sitesi ile sizlerde ücretsiz chat yapacak ve bu sayede boştaki zamanınızı yeni insanlar ile tanışarak geçireceksiniz. Ayrıca sizlere sunmuş oldukları online radyo ile harika bir müzik şöleni yaşayacağınızı da unutmamalısınız.

Online radyo dinleme
Bu sayede hem chat yapacaksınız, hemde online radyo dinleyerek en güzel anları geçirmiş olacaksınız. Bunun için hemen sizlerde sohbet sitesine girerek en güzel zamanları geçirmeye başlayabilirsiniz. Sizlere tavsiye etmiş olduğumuz sohbet sitesi içerinsin de sizlere sunulan tüm hizmetler ücretsiz olması nedeni ile yeni insanlar ile tanışırken ekstra para vermenize de gerek bulunmamaktadır.

Chat sitesi
Özellikle sizlere belirttiğimiz gibi, chat sitelerinin uzun yıllar hayatımızda olması ve bir dönem yerini sosyal medyaya bırakma dönemi artık bitmiş olup, sizlerde hemen online radyo sitesine girebilirsiniz.
GuyFawkes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla