Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2014, 02:38   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İnternetten Canlı Tv izle

İnternetten Canlı Tv izle



Çocukluğumuzda tv izlemek başlı başına bir olay haline gelirdi. Yada yetişkinler tarafından getirilirdi. Ben 81 doğumluyum. Benim kuşağımda tv izle denildiğinde aklıma Kara Şimşek, yada Siyah Beyaz televizyonda yayınlanan Türk filmleri gelirdi. Geçen süre içerisinde o günün en ilerici insanlarının dahi hayal edemeyeceği noktalara gelindi. Benim tv ile olan muhabbetimde tüm çocukların olduğu gibi 7, 8 yaşlarında başladı. Televizyon benim için gerçek anlamda sihirli bir kutuydu. İnternetten TV izlemenin hayal olduğu dönemlerde, 1997 yılının son aylarına doğru Bolu'da yerel bir radyoda DJ lik yapmaya başladım. İşte canlı yayındaydım ve insanlara hitap edebilme müthiş bir özgürlüktü. Tam da o zaman karar verdim. İleride mutlaka TV kanalım olmalıydı...

Yıllar içerisinde bir tv kanalım olamayacağını anladığımda, alternatif ne olabilir diye arayışa girdim. İnternetten tv izlemek çok hoştu ama yayıncı olabilmek bir ayrı keyif olabilirdi. Bu noktadan yola çıkarak tvizlecanlitvizle.com u hayata geçirdim. Siteyi yaparken Google-Blogger alt yapısını kullanarak kesintisiz tv izlemenize olanak sağlamaya çalıştım.

TV izle Canlı TV izle . com ile Şifresiz Kesintisiz Donmadan ve online hd kalitede canlı tv izlemek mümkün. Tv izle Canlı TV izle.com yasal televizyon yayınlarını ekranınıza getirmekte. Başta TRT 1, Kanal d, Star TV, Show tv, ATV ve Fox tv gibi Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarını kesintisiz ve online izleme imkanı sunmaktayız. Bunun yanı sıra Ntv spor, Trt spor, FB TV, GS TV gibi spor kategorisinde yayın yapan tv kanalları da yine sitemiz aracılığıyla canlı izlenebilmekte.

TV izle dediğinizde, karşınıza çıkabilecek yüzlerce site içerisinden ilk akla gelen Canlı TV izleme sitesi olabilmek, yada arama motorunuza trt 1 canlı izle, star tv canlı izle, atv canlı izle, show tv canlı izle yazdığınızda sitemizi tercih edip, Şifresiz Kesintisiz Donmadan ve online hd kalitede canlı tv izleme keyfini sizlere yaşatmak öncelikli hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda sitemizi reytingi düşük yüzlerce canlı tv yayını ile doldurmaktan özellikle uzak durmaktayız. TV izlemek bir keyiftir. İşte bu keyfi yaşamak için yeni tv izleme siteniz tvizlecanlitvizle.com artık yayında.

Mail: [email protected]
Site: http://www.tvizlecanlitvizle.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla