Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2014, 14:13   #1
cagritasarim
Keyifli~Üye
 
cagritasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Ekim 2013
Mesajlar: 27
cagritasarim is on a distinguished road
Puanlar: 540, Seviye: 1
Puanlar: 540, Seviye: 1 Puanlar: 540, Seviye: 1 Puanlar: 540, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Oda Oyunları Oyna

Çocukların hatta büyüklerin rağbet ettiği ve son zamanlarda aranan oyunlar listesinde önemli bir yer tutan oda oyunları, zeka ve dikkatin en uygun şekilde kullanımını gerektiren bir oyun çeşididir. Flash oda oyunlarının en önemli bölümünü odadan kaçış oyunları oluşturmaktadır. Odadan Kaçış Oyunlarında; oda veya bulunulan mekanın kapısından çıkış için gerekli nesneleri toplamalı ve bu objeler ile bulmacaları çözerek çıkış kapısını aralayarak kaçmalısınız. Oda oyunları denilince ilk etapta akla odadan kaçış oyunları gelse de dekorasyon ve gizli nesneleri bulma oyunları da beğeni ile oynanan oda oyunları arasında yer almaktadır.
Gizli Nesneleri Bulma Oyunlarında amaç odada dağınık şekilde verilen eşyalar arasında istenilen eşyaları belirli süreler dahilinde bulmanız istenmektedir. Gizli nesneleri bulma oyunlarının bazıları kaçış oyunlarına benzer formatlı olarak oynanmaktadır. Yani kapıdan çıkış için sizden odadaki gizli nesnelerin bulunması istenmektedir. Oda Dekorasyon Oyunlarında ise odanızı veya size sunulan alanı zevkinize uygun şekilde belirli eşyalar ile dekore ederek süslemeli ve göze hoş mekanlar oluşturmalısınız.
Oda Oyunları; odadan kaçış oyunları, gizli nesneleri bulma oyunları, oda dekorasyonu oyunları şeklinde ayırıma tabi tutularak kategorik olarak Oda Oyunu sitesinde oynanır. Bu flash oyun platformumuzda sadece oda oyunu bulunmaktadır.
cagritasarim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla