Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2014, 20:52   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 720p kalitesinde film izle



720phdizle.net isimli internet sitesi, ziyaretçilerine 720p film izleme imkanı sunan bir sitedir.

İnternetten sinema izlemek isteyenler, 720phdizle.net adresine giriş yaparak en kaliteli filmleri doya doya izleyebilirler.

Sitede aksiyon filmleri, aile filmleri, bilim kurgu filmleri, dram filmleri, komik filmler, romantik filmler, polisiye filmler ve çok daha fazlası kendine yer bulmuştur. Hangi tür filmden hoşlanıyorsanız olun, bu sitede size göre bir film bulabileceksiniz.

Ayrıca son günlerde izlenme rekorları kıran ve Türk sinemasına yeni bir boyut kazandıran Düğün Dernek filmini de sitemizde bulabilirsiniz. Bildiğiniz gibi dizide Ahmet Kural ve Murat Cemcir adlı son 2-3 yılda kendini kanıtlamış isimler yer almaktadır. Nitekim bunu da son filmleri Düğün Dernek ile gösterdiler. Filmi sitemizden düğün dernek izle başlığı altından izleyebilirsiniz.

Komedi filmlerinden bahsetmişken Recep İvedik serilerini de unutmamız gerekiyor. Şahan Gökbakar'ın rekorlar kıran filmi Recep İvedik 4'ü de recep ivedik 4 izle başlığı altında izleyebilirsiniz.

Transformers serisinin son filmi Transformers 4 adlı filmide transformers 4 izle başlığı altından izleyebilirsiniz.

Arzu edenler filmlerin fragmanlarını da yine bu site vasıyasıyla seyredebilecektir. Yüksek çözünürlük kalitesiyle fragman izlemek için bu siteyi tercih edebilirsiniz.

Özellikle izlemeyi planladığınız bir film var ise, sitenin sağ üst köşesindeki arama çubuğuna bu filmin adını yazabilirsiniz. Filmin adını arama çubuğuna yazmanızın akabinde, ilgili film anında karşınıza çıkacaktır.

Filmleri 720p kalitesinde ve tek parça olarak izlemek isteyen herkesi 720phdizle.net sitesine davet ederiz.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla