Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2014, 18:25   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kiralık Yat Firması

Yaz aylarında sezonun açılması ile birlikte ülkemizde yerli ve yabancı kişi sayısı bir hayli artmaktadır. Bunun yanında turistik bölgeleri daha çok tercih eden ve tatil amaçlı yapılan bu gezilerde birçok farklı aktivite yapmakta mümkündür. Bunun yanında bu aktivitelerin her sene daha da artması ve yapılan aktivitelerin de giderek yenilenmesi sayesinde bu bölgelere gelen kişiler oldukça memnun kalmaktadır.

Aynı zamanda farklı aktiviteler isteyen kişiler içinde kiralık yat seçenekleri sunan birçok işletme bulunmaktadır. Bu işletmeler kişilerin tatil süreleri boyunca ekonomik fiyatlara kiralayabileceği deniz taşıtları ile daha güzel zaman geçirmelerini amaçlamaktadır. Ayrıca grup halinde de kiralanabilen bu taşıtlar uzman mürettebat tarafından kiralayan kişilerin isteği doğrultusunda hareket etmektedirler.

Ek olarak, bu kiralama hizmeti veren işletmeler genellikle yerli ve yabancı kişilerin tatil için tercih ettikleri ve denize kıyısı olan şehirlerde daha çok bulunmaktadır. Bu durumun sebebi ise tatil için gelen kişilerin bu bölgeleri deniz taşıtları ile daha yakından inceleme ve gezme isteğinden kaynaklanmaktadır.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla