Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2014, 16:17   #1
GuyFawkes
Keyifli~Üye
 
GuyFawkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Şubat 2013
Mesajlar: 216
GuyFawkes is on a distinguished road
Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Venedik Ofisleri Satışta

İstanbul?un gelişen en iyi yüzü olarak yapılan Viaport ile harika bir ofis sahibi olmak için sizlerde www.venedikofisleri.com sitesine girebilir ve tüm iş yerleri için gerekli olan bütün incelemeleri yaparak, Venedik ofisleri ile dünyanın en gözde şehri olan İstanbul?da harika bir ofis sahibi olabilirsiniz. Bunun için de sadece kendinize ve işletmenize uygun bir ofis bulmak ve bulmuş olduğunuz bu ofis ile yapmış olduğunuz işleri tüm dünyaya göstermek olacaktır. Unutmayın ki Venedik ofisleri dünyanın en iyi markalarına ev sahipliği yaptığı gibi, özellikle dünyaya yeni açılanlar için en iyi marka ofisi olarak ve işletmesel ofis olarak, iş hayatında belirli bir yol almanıza imkan sağlayacaktır. Sizlere tavsiye etmiş olduğumuz site içerisinde kendinize uygun olarak ofis için yapmanız gereken sadece uygun bir ofis için emlak danışmanları ile görüşmek ve en güzel ofise sahip olmaktır.

Venedik Ofisleri
Venedik ofisleri ile her metre karede zarafeti yaşayacak ve müşterileriniz ile yoğun bir tempoda çalışırken, onlara vermiş olduğunuz ferah ve nezih bir ortam sayesinde, en güzel işleri, en iyi ofiste yapmanın keyfini çıkaracaksınız. Özellikle hava alanına yakın olması ve metronun da Venedik ofisleri istikametinde olması nedeni ile sizler için en iyi ve un kullanışlı merkezi bir noktada ofis sahibi olmanız kaçınılmaz olacaktır.

Venedik Ofisleri Satışta
Sizlerde hemen satışa açılmış olan Venedik ofislerinden kendinize uygun harika bir ofise sahip olmak için şimdiden işlemlere başlayın ve en kısa sürede yeni ofisinizi istediğiniz gibi kullanmanın ve dekor etmenin keyfini yaşamaya hazırlanın. Artık İstanbul?un en güzel iş yerlerinin kullanım oldukları Venedik ofisleri ile sizlerde harika bir işletme sahibi olacak ve işletmenizi tüm dünyaya yaymanın tadını çıkaracaksınız.
GuyFawkes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla