Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2014, 23:36   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Moda ve Kadın Sitesi - Moda3.net

Site Adı : Moda3.net

Site Konusu : Moda ve Kadın Sitesi - Moda3.net

Site Açılış Tarihi : Mart 2014

Site Tanıtım Mesajı : Moda3.net adı altında faaliyetlerine başlayan moda ve kadın portalına hoşgeldiniz. Site içeriğinde alışveriş, dekorasyon, Güzellik Sırları, moda, sağlık ve çok daha fazlası bulunabilecektir.

Sitenin dekorasyon adlı kategorisinde en güzel duvar kağıtları, bebek odası dekore etme yolları, odayı daha büyük göstermek için yapılması gerekenler, lüks yatak odası trendleri, ankastre mutfak tasarımları gibi değerli paylaşımlar görebilirsiniz. Ev dekorasyonuna ilgi duyan, evini güzelleştirmek isteyen herkesi bu kategoriye bekliyoruz.

Moda3.net adresinde kadınları ilgilendiren birçok içerik kendine yer bulmuştur. Kadın sağlığı, hamilelik döneminde dikkat edilmesi gerekenler, güzellik sırları, makyaj teknikleri ve benzeri içerikler kadınlar için hazırlanmıştır.

Sitede ayrıca Bebek Sağlığı ile ilgili de çok önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Bebeğinizin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi adına moda3.net adresinin Sağlık sayfasında yer alan paylaşımlara gözatabilirsiniz.

Son olarak arzu eden ziyaretçiler Foto Galeri ve Video galeri bölümlerine giriş yaparak buradan en moda kıyafetlere, en şık dekorasyonlara, birbirinden güzel ayakkabı modellerine bakabileceksiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla