Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2014, 18:45   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Serinlik güzeldir

Klima sektörü endüstriyel ve bireysel olmak üzere iki gruba ayrılır. Endüstriyel klima sektörü yıllardır güncel bir konu olduğu için her şey yerli yerine oturmuş durumdadır. Üreten ve satan bilinçlenmiş bir şekilde ve bilinçli olarak bir servis şekli kurmuştur. Fakat bireysel şekilde olan klima sektörü dünyada özellikle de Türkiye de yeni yeni yaygınlaşmaya başlamış ve hızla büyümektedir. Dolayısıyla yukarıda söylediğimiz birçok problemin olması da ilk aşamada normal gibi olmakla beraber istenen geçiş sürecinin kısa sürmesidir.
Klima tipleri oldukça çeşitlidir.Split tip klimalar, kullanım, yerleştirme ve arındırma kolaylıklarının yanı sıra işlevsellikleri ve görünüş açıdan da pencere tipi klimalara göre daha çok tercih edilmektedir. Split tip klimaların en büyük avantajı mekânda istenen herhangi bir konuma monte edilebilirliğidir. Bu tip klimaların duvar, yer, asma tavan ve kanallı çeşitleri vardır. Aynı zamanda iç ve dış olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Kondanser dış ünitede bulunurken hava ve serinletme ünitesi iç mekândaki ünitede yer almaktadır. Split tip klimalar ortam içindeki sıcaklığı istenen ve önceden ayarlanan biçimde otomatik olarak tutma özelliklerine sahip olduğu gibi programlanma imkânıyla da otomatik olarak açılıp kapanabilmektedir.
İnsanlar gelişen klima teknolojisini pek yakından takip etmedikleri için ısıtma ve soğutma ihtiyacımızın karşılanmasında klimaların maliyetlerinin ve harcamalarının yüksek olduğunu düşünürler. Ancak durum hiç de böyle değildir. Çünkü teknolojik gelişmelerle birlikte klimalar bir hayli ekonomik ve sessiz çalışırhale geldi. Elektrik tüketimi ve bakım masrafları de gözle görünür bir şekilde azaldı. Yeni klimalarda az enerji harcanarak çok kaliteli hava elde edilmektedir. Isıtma ve serinletme özelliklerinin yanında teneffüs ettiğimiz havayı pis koku ve havada bulunan parçacıklardan arındırarak temizlemektedir. Bu alanda bilgi ve destek almak istiyorsanız Fujielectric Klima Servisi - Fujielectric Klima Bakımı adresine başvurmanız yeterlidir. Çünkü fujielectrick klima servisinet adresinde size en kaliteli hizmet verilecektir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla