Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2014, 21:41   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Dizin ve Ping Servisi



Dizin ve Ping Servisi

Sizde internet sitelerinizin başta google gibi arama motorlarında olmak üzere aynı zamanda sitenin hem dünya çapında hem de ülke sıralamasında iyi yerlerde olmasını istiyorsanız bunun için ping gönderme konusunda profesyonel destekler almanız gerektiğini bilmelisiniz. Eğer bu yönde bir beklentiniz var ise sizde alanında öncü olan ve sizlere en iyi pingleme hizmetini sunacak olan bu internet sitesini tercih etmeniz gerektiğini altını çizerek ifade edelim.

Tabi bunun için sitenizin dizin kaydının bulunması gerekmektedir. Ardından otomatik olarak gönderilecek karşılıklı pingler ile sitenizin kısa sürede ne denli hızlı bir şekilde internet adresinizin değerini belirleyen bu platformlarda yükseldiğine şahit olacaksınız. Eğer başarılı ve kalıcı bir internet yayıncılığı yapmak istiyorsanız bunun için bu süreci sizin adınıza profesyonel bir şekilde yürütecek olan siteden destek almanız adeta biçilmiş bir kaftan olacağını da belirtelim. Bununla birlikte web sayfası içerisinde toplist seçeneğini de bulabilecek ve sitenizin yükselmesi için tercih edilmesi gereken bütün pinglemeleri görebileceksiniz.

Siteniz için doğru adımlar atmak istiyorsanız hiç boşa zaman harcamadan siteyi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Böylece sizde istediğiniz verimi en iyi şekilde aldığını görmüş olacaksınız. Günlük otomatik pinglerin gönderildiği en doğru adres ile artık sizde hızlı bir şekilde yükselmenin tadını çıkarabilirsiniz. Herkese başarılı bir yayıncılık hayatı temenni ediyor iyi günler diliyoruz.

pingser.org
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla