Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2014, 04:56   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Her Gence Bir Genç Odası

Genç odası takımlarından birini seçmek, gençlerin kendilerini somut bir şekilde ifade edebilecekleri ilk fırsatı oluşturmaktadır. Kişi ilk defa kendiyle ilgili bu kadar büyük bir kararı alma şansı yakalsamıştır. Bu durumda elbette ki kendi odasını kendisi seçme hakkı ve kendi düzenlemesi hakkı olacaktır. Bu hakkı kullanmak bir genç için artık çocuk olmadığının bilincine varması anlamına gelir. Kişinin artık buna göre sorumluluklar almasını bu durum sağlayacaktır.

Genç odası, yatak odası gibi kişisel bir oda olarak görülmelidir. Bu oda bebek odası ya da oturma odasından farklıdır. Örneğin bebek odasında ebeveynlerin sözü geçer. Genç odasında ise böyle bir durum söz konusu olamaz. En azından doğru olan gencin bu hakkının kendisinde olmasıdır. Bu nedenle gençlere özel dizayn edilmiş odalar ebeveynlerin çocuklarıhakkında geniş bilgiye sahip olmasını sağlayacaktır.

Elbise dolabı yatak, ve komodinle uyumlu bir halı gibi basit eşyalarla kişiye özel olarak hazırlanan odalar için geniş bir tercih imkanı her zaman bulunur. Kombinasyonların değişik şekillerde sunulduğu genç odası takımları her gencin sevebileceği tarzları içinde barındırmaktadır.

Yatakların dizayn şekillerini incelenirse genç odası takımlarının geniş bir bileşene hitpa ettiği görülebilir. Gençliğe yeni adım atmış olan çocuk yaş grubundan bekar yetişkin grubuna kadar her yaş grubundan gençleri kapsayan bir müşteri kitlesi için uygun modeller düşünülerek hazırlanmış durumdadır. Yataklarla birlikte diğer mobilyalar da gençlerin zevkleriyle uyumlu bir şekilde düşünülmüş ve o şekilde pazarlanmıştır.

Genç odası mobilyaları arasında bulunan yatağa ilave olarak elbise dolabı, çalışma masası, komodin ve kitaplık da satışa sunulmuştur. Yani bir gencin ihtiyacı olabilecek şeylerin tamamı oda takımları arasında yerini almıştır. Kimi genç odalarında kitaplık ve çalışma odası birlikte yer alır. kimilerinde iki gencin aynı odada kalabileceği düşünülerek ranza yataklar sunulmuştur.

http://evimidiziyorum.com/genc-odasi
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla