Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2014, 00:54   #1
fatma758
Keyifli~Üye
 
fatma758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Ağustos 2012
Mesajlar: 116
fatma758 is on a distinguished road
Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Zeka Gelişimine Etkisi Olan Oyunlar - Oda Oyunları

Zeka Gelişimine Etkisi Olan Oyunlar - Oda Oyunları
Site Adresi: Oda-Oyunlari.com

Son dönemlerde sıkça oynanan ve insanların dikkati ile zeka özelliklerini kullanmalarına yardımcı olan oda oyunları popüler oyunlar sıralamasına girmiş durumda. Öngörü, gizli nesneleri bulabilme becerisi, bulmacaları çözebilme yeteneği, mantığını etkili şeklide kullanma, dikkatini istenilen noktaya odaklama gibi hususlarda insan zihnini açan oyunlar olarak karışımıza çıkmaktadırlar.
Oda oyunları çocuklarda bilhassa hızlı karar verebilmelerine olanak sağlayan bir etkide sağlamaktadır.
Oda Oyunu oynayan çocuklarda hızlı karar verebilme, kendine güven, doğruyu bulana veya olayı çözene kadar olayın üzerine gitme, vakti iyi değerlendirme gibi meziyetlerin geliştiği izlenmektedir.
Odanın süslenmesi noktasında oda oyunlarının alt bir kategorisi olarak karşımıza çıkan dekorasyon oyunları ile de çocuklara düzenli yaşamın hayata etkisi eğlenceli olarak aktarılmaktadır. Oda dekorasyonu oyunları, çocuklarımızın zevklerini anlayabilmemiz için bizlere ipuçları sunmakktadır. Oyun dahi olsa hayalindeki odasında kullanacağı dekorasyon malzemeleri ve bunları kullanma şekli çocuğunuzu daha iyi tanımanıza olanak sağlayacaktır.
Biraz önceden beri faydasına istinaden sizlere aktarmaya çalıştığımız oda oyunları, kaçış oyunları, oda dekorasyonu oyunlarını sistematik olarak sizlerin istifadesine sunmaktayız.
fatma758 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla