Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2014, 03:46   #1
fatma758
Keyifli~Üye
 
fatma758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Ağustos 2012
Mesajlar: 116
fatma758 is on a distinguished road
Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Basketbol Oyunları ve Önemi

Basketbol Oyunları ve Önemi
Site Adresi: basketboloyunlari.org

Günümüz gençliği ve çocuklarımız artık zamanlarının büyük bir kısmını internet başında geçirmektedirler. Çocuklarımızı internetin zararlı içeriklerinden korumak ve buna mukabil becerilerini geliştirmek üzere spora yönlendirmek adına Basketbol Oyunları ismi ile açtığımız projeyi sizlerin istifadesine sunuyoruz. Gençlerin bilgisayar başında iken el ve zihni becerilerini geliştirmeleri için ister tek başlarına isterlerse arkadaşlarıyla oynayabilecekleri basket ve basketbol oyunlarını bir araya getirdik. Elbette bunu yaparken gerek görsel ve gerekse içerik açısından temiz bir ortam temin etmeye çalışıldı.
İnternet ortamında birçok basketbol oyunu mevcuttur. Bunlardan en güncel ve en çok oynananları bir araya getirerek tek bir çatı altında topladık. Basketbol Oyunlarını kategorilendirerek hızlı erişim olanağı sağladık.
Bu kategorilerden Basket Oyunları potaya fare ile topun atış yönü ve hızını ayarlayarak atış yapılmasına dayalıdır. Çocukların bilhassa en hareketlerine hakimiyet ve dengelerini sağlamaları noktasında beceri kazandıran oyunlardır. Basketbol Oyunları kategorisinde ise takım halinde basketbol oynayabileceğiniz oyun biçimidir. Bunlardan özellikle en çok tutulanı kafa basketbolu oyunudur. Koca kafaların basket oynayabileceğiniz hiç düşündünüz mü? Oynayınca sahiden ne kadar zevkli olduğunu görebilirsiniz.
Sonuçta spor oyunlarından biri olan Basketbol Oyunu, boş zamanların değerlendirilmesi, internetin zararlı içeriklerinden sıyrılma ve özellikle becerilerin geliştirilmesi noktasında faydalı oyunlardır.
fatma758 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla