Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2014, 20:37   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart duvar kaplama panelleri

Evinizin dekorundan sıkıldınız ve yeni bir evinize yeni bir hava katmak istiyorsunuz. Dekoratif panelleri seçeneğine göz attınız mı ? Göz atmadıysanız, birazdan sizlere sunacağımız dekoratif duvar panelleri hakkındaki blog yazımızı iyice okuyarak konu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Daha önceleri dekoratif duvar panelleri yurtdışından ithal edilerek yüksek fiyatlarla müşterilere sunulurdu. Aslında bir nevi bir lüks tüketim malzemesi olarak değerlendirilirdi. Assastone olarak ülkemizde bulunan bu açığı görerek ve ithalatın ekonomimize zarar verdiğini düşünerek bu alana yatırım yapmaya karar verdik. İstanbul'da geniş bir arazi üzerine kurduğumuz fabrikamızda dekoratif duvar panelleri üretimine başladık. Daha sonra sektörde benzer kuruluşlar faaliyet göstermeye başladı.. Fakat Assastone olarak bizim ürettiğimiz dekoratif duvar panelleri türündeki ürünlerimizin en önemli farkı gerçek görüntülerini yakalamış olmamızdır.
Masrafsız bir çözüme mi ihtiyacınız var? O halde dekoratif duvar kaplama panelleri tam size göre!

taş duvar kaplama paneli

Bu konuyu biraz daha açacak olursak,bulunduğunuz ortama, yani odanıza, salonunuza ofisinize veya mağazanıza dekor yaptırmak istiyorsunuz. Fakat bu dekoru normal tuğla veya ahşap kullanarak yapmanız hem masraflı hem de daha fazla döküntü gerektiren bir süreçtir. Duvar kağıdı ile ortamı daha dekoratif hale getirmek isteyebiliriz fakat bu durumda da görüntü değişikliği yaşayabiliriz fakat, istediğimiz gerçek ve dekoratif görüntüyü alamayız. Bu nedenle size önerimiz dekoratif duvar panelleridir. Dekoratif duvar panellerinin duvar kağıtlarından farkı, yüzeylerinin gerçeğe yakın olmasıdır. Yani dekoratif duvar paneline dokunduğunuz zaman tuğla veya ahşap dokusunu neredeyse gerçek hali ile yakalayabiliyorsunuz.

duvar kaplama panelleri Dekoratif Duvar Panelleri ile bulunduğunuz ortamı dökmeden kırmadan kolaylıkla değiştirebiliyorsunuz. İhtiyacınız olan tek şey, iyi bir firmadan alınmış sizin ihtiyacınız olan ölçülerde duvar panelleri, tutkal ve kullanım kılavuzu. Üstelik dekoratif duvar panellerini istediğiniz ortama entegre ederken bir ustaya ihtiyacınız yok. Kullanım kılavuzunu kullanarak çok kolay bir şekilde bulunduğunuz ortama uygulayabilirsiniz.
Özelliklerinden kısaca bahsedelim;

Yüzeyi kolay kolay bozulmaz, çizilme veya yıpranmaz.
Alev almayan bir yapıya sahiptir.
Ultraviyola gibi zararlı ışınlardan etkilenmez bunlar tarafından yıpranmaz
İnce bir yapıya sahip fakat dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir.
Darbe emici özelliği ile , dışarıdan gelen fakat çok yüksek olmayan darbelere karşı kesinlikle dayanıklıdır.
En önemli özelliklerinden biri temizliği çok kolay yapılır. Silinebilir bir yüzeye sahiptir. Sudan veya
Televizyon arkası duvar kaplama panelinemden etkilenmez.
Bir çok alternatif türü bulunur. Veya sizin istediğiniz özel türlerde veya desenlerde üretilebilinir

Kısaca yazımızı özetlemek gerekirse;

Kısa sürede sonuca ulaşmak ve evinizin, iş yerinizin, mağazanızın dekorunu değiştirmek isterseniz, size dekoratif duvar panellerini ısrarla öneriyoruz. Kısa sürede dökmeden kırmadan, yıpratmadan montajını yapabilir bulunduğunuz ortamı şahane ve daha yaşanılabilir bir ortam haline getirebilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla