Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2014, 05:17   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ankara Güzellik Salonu



Şu sıralar Ankara'da yaşayan kadınlara yönelik forumların ilk konularından biri AnkaraGuzellikMerkezleri.com sitesi. Site adından da anlaşılacağı gibi Ankara'daki güzellik merkezlerinin detaylarının listelendiği yararlı bir portal.

Ayak sağlığı, cilt ve vücut bakımı, diyet merkezleri, el ve ayak bakımı, epilasyon, estetik, foto epilasyon, kavitasyon, kuaförler, lazer epilasyon merkezleri, makyaj, saç protezi ve saç ekimi merkezleri, solaryum salonları ve spor merkezlerinin detaylı iletişim adreslerini bulabilirsiniz.

Ankara'daki tüm semtleri içeriğinde barındıran site sayesinde evinize en yakın güzellik merkezini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Kadınlara yönelik çeşitli kampanyalarında bulunduğu sitede çok pahalı çeşitli ürünleri de kampanyalardan yararlanarak çok ucuza satın almanıza imkan sağlıyor.

Kadınlara yönelik forumların yanı sıra sosyal medyada da oldukça rağbet gören sitenin kullanıcılarının yüzde 95'ini haliyle bayanlar oluşturuyor.

Ankara Güzellik Salonu, Ankara Cilt Bakımı, Ankara Güzellik kategorilerinin bulunduğu site ile sadece bilgi amaçlı bir proje olup sağlık hizmeti vermemektedir. Sitede yazılan bilgileri mutlaka hekim gözetiminde uygulamanız gerektiğini lütfen unutmayınız.

ankaraguzellikmerkezleri.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla