Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2014, 15:54   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Oyun klavye ve mouse setleri

Oyuncuların kalbinde büyük bir yeri olan Razer'ın dünya genelinde hatırı sayılır miktarda kullanıcısı bulunuyor. Her oyun severin mutlaka satın aldığı ya da bir gün mutlaka satın almak isteyeceği bir Razer ürünü bulunmakta. Dünyanın en kaliteli gaming klavye ve gaming mouse serilerini üreten firma genellikle mouse'ları ile tanınıyor olsa da mikrofon, kulaklık, mouse pad gibi pek çok türde ürünleri de bulunmakta.

Razer ürünlerinin diğer markalara göre oldukça pahalı olduğu söylenebilir. Ama kullanıcıya sunduğu kalite ve konfor açısından Razer'ın her ürünü ödenen parayı sonuna kadar hak etmekte. Eğer sağlam bir oyun tutkunuysanız Razer'ın mutlaka en az bir ürünü hayallerinizi süslüyor olmalı. Oyunlardan alınabilecek hazzı maksimum seviyeye çıkaran bu donanımları kullanan oyun severlerin Razer konusunda hiçbir şikayetleri bulunmuyor.

Tüm ürünlerine üst düzey teknik destek sağlayan Razer kendi ürünlerine oldukça fazla güveniyor ve aldığı parayı hak etmeye çalışıyor. Dünya genelinde şu an için bulunabilecek en iyi oyun donanımlarını sunan firma klavye ve mouse serilerine her geçen bir yenisini daha ekliyor.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla