Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2014, 23:34   #1
fatma758
Keyifli~Üye
 
fatma758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Ağustos 2012
Mesajlar: 116
fatma758 is on a distinguished road
Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Ambulans Hayat Kurtarır

Site Adı: Ambulans Hayat Kurtarır
Site Adresi: facebook.com/KiralikAmbulans

AMBULANS HAYAT KURTARIR

Hastanızı hastaneden evinine götürmek veya başka bir sağlık kurumuna transfer etmek mi istiyorsunuz? Bu durumda yüzlerce kişiye hizmet vermeye çalışan yoğun hastahane hizmetlerini kullanmak yerine çok daha nezih bir hizmet veren hasta nakil aracı servislerinden faydalanabilirsiniz.
Ambulansların Genel Özellikleri:
Hastanızın nakli esnasında en ufak detayların bile düşünüldüğü, ambulanslar ile sorunsuz bir hasta nakil hizmetleri verilmektedir. Hasta nakli esnasında hastanın kendisini rahat edebilmesi için en ideal ortamın mevcut olduğu araçlardır. Şehir içi veya şehirlerarası hasta için en elverişli olacak şekilde tüm ayrıntıların düşünüldüğü araçlar, son teknolojinin nimetlerinden faydalanarak tasarlanmıştır.
Hasta transferi esnasında aracın içindeki teknik donanım son derece önemlidir. Mesafe ne kadar uzun olursa olsun, acil durum cihazları ve her türlü acil sağlık donanımı hasta nakil aracında hazır bulunmalıdır. Tabi ki sadece teknik donanım da yeterli değildir, bunun yanı sıra ambulansın içerisinde bulunacak sağlık personelinin de eğitimli ve tecrübeli olmalıdır.
Ambulans Kiralama:
Ambulans kiralama ve kiralık ambulans fiyatları için en uygun yöntem, telefonunuza hasta nakil aracı temin edebileceğiniz en güvenilir servisin numarasını kaydetmek olacaktır. Başınıza gelebilecek her türlü kaza ve hastalık durumunda ilk olarak kiralık ambulans servisini aramanız yeterlidir. Sizin bulunduğunuz yere en yakın noktadaki nakil aracı kısa sürede yanınızda olacaktır. Yedi gün, yirmi dört saat bu hizmetten faydalanabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi: facebook.com/KiralikAmbulans
fatma758 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla