Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2014, 23:03   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Samsun Ferroli Kombi Servisi



Türkiye’nin en iyi kombi markalarından olan Ferroli, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmaya devam ediyor. Ferroli marka kombiler kaliteli olmaları dolayısıyla tercih edilirken teknik servis konusunda da firmamız aracılığıyla en kısa süre içerisinde sizler de kombinizin tamir ve bakım işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Ferroli kombileriniz için Samsun Ferroli Servisi olarak bulunduğunuz her ilçeye servis veriyor olacağız. Canik, Atakum, Tekkeköy ve İlkadım ,ilçeleri de sizlere hizmet vereceğimiz ilçelerden biri.
Samsun Ferroli Servisi ile sizlere sorununuz ne olursa olsun en kısa süre içerisinde çözüm bulmaya devam edeceğiz. 7 gün 24 saat çağrı merkezleri aracılığıyla sizler de dilerseniz bizlere ulaşabilir ve arıza bildiriminde bulunabilirsiniz. Kombiler yaz kış çalışan ve doğalgaz sisteminin bulunduğu her yerde olması gereken beyaz eşyalardır. Bu beyaz eşyalar sürekli kullanıldıkları için arızalanmasalar bile bakıma ihtiyaç duyarlar. İnsan sağlığı açısından muhakkak bakımlarının zamanında yapılması ve arızalanmadan sorunun çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bunun için bizlerden yardım alabilirsiniz.
İster telefonlar ya da isterseniz internet sitemiz üzerinden bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Samsun Ferroli Servisi ihtiyacınız olan tüm konularda sizlerin yardımına koşacak ve böylelikle sorununuzun uygun fiyat ve ödeme koşulları ile çözümüne yardımcı olacaktır.
Samsun Ferroli Servisi ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için sizler de öncelikle internet üzerinden Samsun Ferroli Servisi - 0362 439 26 95 adresimizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla