Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2014, 01:33   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Mehmet Ali ERTEK | Interior, Architecture, still life, portrait, Photography

Bir mekânının, evin, odanın veya ofisin internet üzerinde veya gerçekte gördüğünüz fotoğraflarıyla kendisini incelediğinizde bir farklılığın olduğunu görürsünüz. Bu farklılık o fotoğrafı çeken fotoğrafçının kattığı ince ve güzel dokunuşlardan oluşmakta ve fotoğrafa bakıldığında ortaya gerçekten olduğundan daha da güzel bir görüntü çıkmaktadır.

Bu yüzden özellikle son yıllarda teknolojinin hızlı gelişiminden dolayı açılan internet sitelerinde kullanabileceğiniz fotoğrafları işinde uzmanlaşmış mekan fotoğrafçısı olan kişilere çektirmelisiniz. Evinizi satmak, kiralamak istediğinizde veya mesleğiniz emlakçı ise internet sitesine koyacağınız resimleri mesleği mimari fotoğrafçı olan kişilere çektirmelisiniz. Bu sayede onlar ellerindeki birçok modern ve kaliteli ekipman aracılığıyla fotoğrafının çekilmesini istediğiniz mekana geleceklerdir ve en iyi pozları yakalayabilmek için çeşitli ışık ayarlamaları yapacaklardır. Ellerinde bulunan özel fotoğraf makineleri ve lensler aracılığıyla da sizlere en iyi fotoğrafları sunacaklardır.

Bir ürünün kaliteli olması onun çok satılacağını göstermez. Bu ürünün satılabilmesi için bir görsellik ve pazarlama yeteneğinin de olması gerekir. İşte tam bu konu evler ve mekânlar için de geçerlidir. Eviniz veya iş yerinizi kiralamak istiyorsunuz, eviniz kaliteli ve ucuz olmasına rağmen kimse ilgi göstermiyorsa bunun sebebi iyi bir pazarlama yapamıyorsunuz demektir. Bu sorunu da mekan fotoğrafçısı kişiler aracılığıyla çözmeniz mümkün olacaktır. Onlar sizlere mekânı en iyi gösteren ve müşterilerin beğenisini ve ilgisini toplayabilecek fotoğrafları teslim ederek pazarlamanız konusunda sizlere büyük yardımda bulunacaklardır. Aynı şekilde otel veya restoran sahipleri, mekanınızı olduğundan daha görkemli göstermek için bu tarz kaliteli fotoğrafçılarla çalışmalısınız. İşte sizlere tam bu noktada tecrübeleriyle ve deneyimleriyle ön plana çıkmış birini tavsiye edeceğim. Web site adresini takip ederek siz de bütün bu tecrübe ve deneyimden yararlanabilirsiniz.

Site adresi : http://www.meh****liertek.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla