Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2014, 14:59   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bursa Arçelik Servisi



Beyaz eşyalar evlerimizde en çok kullandığımız yardımcılardır. Özellikle kadınlar çalışmaya hayatına başladıktan sonra ev işlerine istedikleri kadar vakit ayıramadıkları için beyaz eşyaların onlar için önemi büyüktür. Arçelik marka beyaz eşyalar hem ülkemizde hem de dünyada en çok tercih edilen beyaz eşya markalarından biridir. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kombi, klima ve aklınıza gelebilecek tüm beyaz eşyaları Arçelik bünyesinde bulabilirsiniz. Her beyaz eşyada olduğu gibi sizin beyaz eşyalarınızda da arızalanma ihtimali olabilir. Bu gibi durumlarda sizler de teknik servis arıyorsanız Bursa Arçelik servisi olarak sizlere en kaliteli hizmeti verebiliriz.
Bursa Arçelik servisi olarak her türlü beyaz eşyanızın bakımı ve tamiri sizler için yapılabilir ve en kısa süre içerisinde teslim edilebilir. Beyaz eşyalar arasında çamaşır makineniz sık kullanım dolayısıyla arızalandıysa üzerine gitmeden en kısa sürede Bursa Arçelik servisi olarak bizleri arayabilir ve sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
Çamaşır makineniz ya da herhangi bir beyaz eşyanızın arızalanması durumunda bizlerle telefonla ya da internet üzerinden iletişime geçmek yeterli olacaktır. Anında bulunduğunuz her yere yakın olan şubelerimiz ile sizlere ulaşacak ve son teknoloji ekipmanlarla sizlere ve eşyalarınıza gereken desteği vereceğimizden emin olabilirsiniz. Sizler de hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız internet adresimiz üzerinden uygun fiyat ve ödeme koşulları ile hizmet veren firmamıza sizler de ulaşabilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla