Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2014, 15:44   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bursa Ariston Servisi



Ariston marka beyaz eşyalar pek çok evin tercihi olarak dikkat çekiyor. Yıllardır aynı kalite ile sizlere hizmet veren Ariston marka tüm beyaz eşyalarınız için sizlere yine aynı kalitede hizmet veren bir teknik servis olduğunu bilmeniz size daha iyi gelecektir. Bunun için yapmanız gereken bizlerle iletişime geçmek olmalıdır. Bursa Ariston servisi olarak sizlere en kısa sürede hizmet veriyor olacağız.
Bursa’da tüm semtlere hizmet veren firmamızdan sizler de hizmet alabilirsiniz. Ariston marka tüm beyaz eşyalarınızın tamiri ve bakımı kolaylıkla yapılırken istediğiniz anda size teslim ediliyor ve sizlerin de sorunlarınızın çözümü sağlanmış oluyor.
Artık ilerleyen teknoloji sayesinde teknolojik ekipmanlarla sizlerle ulaşan Ariston servisimiz sayesinde sizler de kısa süre içerisinde eşyalarınızın tamir edilmesini sağlayabilirsiniz. Ariston marka beyaz eşyalardan aklınıza gelebilecek tüm modellerin tamir bakım ve servisi tarafımızdan yapılmakta olup yapmanız gereken tek şey Bursa Ariston servisi olarak bizlerle iletişime geçmek olmalıdır.
İster telefonla isterseniz internet sitemiz üzerinden arıza bildiriminde bulunabilir böylelikle sizlere en yakın şubemizden ulaşmamızı sağlayabilirsiniz. Bursa’da tüm ilçelere yakın şubelerimizle sizlere bir telefon kadar yakın olacağız.
Hem kaliteli hizmetler hem de ekipmanlar ile sizlerin en kısa süre içerisinde yardımına koşacak olan Bursa Ariston servisi olarak firmamız, sizlerin en memnun kalacağınız hizmeti vermeye devam edecek ve sorunsuz bir şekilde eşyanız size teslim edilecektir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla