Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2014, 18:43   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bursa Bosch Servisi




Bosch hem ülkemizde hem de dünya üzerinde en çok kullanılan beyaz eşya markasından biridir. Hem ürün yelpazesinin geniş olması hem kaliteli olması insanların güvenini kazanırken Bosch markası her geçen gün tüm hizmetleri ile daha kaliteli olmaya devam ediyor. Sizlere uzun süreli kullanım vaad eden bu eşyalarınızla ilgili gerek kullanıcı hatası ya da istisna bile olsa üretim hatasından kaynaklanan bir arıza ile karşılaştığınızda teknik servis olarak firmamız sizlere en iyi yardımı yapacaktır. Bursa Bosch servisi olarak bizlere ulaştığınızda en kısa süre içerisinde sizlerle iletişime geçerek sorununuzun çözümü noktasında destek vereceğiz.
Bursa Bosch servisi, Bursa ve çevresinde arıza yaşayan herkese en kısa süre içerisinde yetişen bir firma. Yetenekli ve uzman kadrosu ile sizlere her zaman hizmet vermeye devam eden firmamızla 7 gün 24 saat iletişime geçebilir ve sorununuzun çözümünü sağlayabilirsiniz. Yaz sıcaklarının iyiden iyiye arttığı bugünlerde klima kullanımları da artmış durumda. Sizler de Bosch marka klimalarınızdan faydalanıyorsanız arızası olmasa bile klimaların genel itibariyle bakıma ihtiyaçları olduğunu bilmeniz gerekir.
Bursa Bosch servisi olarak bizler, en kısa süre içerisinde sorunsuz bir şekilde sizlerin sorunlarına çözümler bulacak ve sorunsuz bir şekilde sizlere ulaşmış olacağız. Klimanızın bakımını da sağlıklı bir biçimde yaparak sizlere zarar vermeyecek şekilde sağlıklı olarak kullanabilmeniz için teslim edeceğiz. Bursa Bosch Servisi, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sizlerin yanınızda olmaya devam edecek.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla