Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2014, 03:26   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Fitbull - Türkiye'nin En Güvenilir Supplement Sitesi



İnternetin gelişmesi sonucu son yıllarda özellikle internet alışverişlerine olan ilgi artmıştır. Bu ilginin sonucunda da spor malzemeleri gibi normalde zor bulunan ürünlerin temini internet ile çok kolay hale gelmiş ve supplement gibi birçok malzeme internet üzerindeki mağazalar aracılığıyla satılmaya başlamıştır.

İnternet üzerinde hizmet vermekte olan ve hem güvenilir ödeme yolları hem de çok hızlı bir şekilde ürünleri kargo işlemini gerçekleştirerek müşterileri memnun etmesiyle dikkatleri çeken Fitbull mağazasını spor ürünleri alırken tercih etmelisiniz. Çünkü internet üzerinden yaptığı satışlarda tüm ürünlerde geçerli olarak aynı gün kargo fırsatını müşterilerine sunan firma aynı zamanda sunduğu birçok ödeme yolu ile de birçok alternatifi bir arada bulunduruyor. Kredi kartı ile 9 taksite kadar ödeme veya tek çekim, havale ve EFT kullanarak %5 indirimden faydalanma ve paypal kullanarak ödeme yapabilmenize olanak sağlayan firma tüm ödeme yollarında en yüksek güvenlik önemlerini almıştır. Bu sayede müşterilerinin güvenli bir şekilde protein tozu gibi önemli spor malzemelerini almasına olanak sağlamaktadır.

Spor malzemeleri alınırken sağlık açısından en kalitelilerinin alınması ve malzemenin alınacağı mağazanın da iyi seçilmesi gerekmektedir ve biz bu yüzden Fitbull gibi bir dünya markasını önermekteyiz. Özellikle çeşit konusunda da elinde birçok farklı ürünün yani örnek verecek olursak yağ yakıcı ürünlerin farklı markalarının birçok çeşidi de mevcuttur. Bu sayede müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya ve ayrıcalıklı olduklarını hissettirmeyi başarmaktadır.

Site adresi : www.fitbull.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla