Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2014, 15:42   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart izmit baymak servisi

İzmit Baymak servisi ihtiyaçlarınız için artık tek bir telefon size yeterli olacaktır. Hemen telefon ile ulaşın ve size gerekli olan ustaların gelmesini sağlayarak cihazlarınızı çok kısa sürede arıza durumlardan çıkarınız. Daha çok kombi ve klima ürünler
İle ön çıkan bu marka bazen evlerde her iki ürün grubu ile yer alıyor. Yılların firması olması ve cihazlarının çok kaliteli ve dayanıklı olması el bette tercih sebebi ama unutmayın ki her elektronik cihaz gibi sizlerin de cihazlarınız zaman zaman arızalar vermeye ya da kısmen görevini yürütmemeye başlayabilir. O halde yapılması gerekeni hemen anlayacak ve İzmit Baymak servisini arayarak bir ekibin size yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Firma her zaman tam donanıma sahip olan ve cihazların her modelinden çok iyi anlayan ustalar ile hizmet veriyor. Yeni çıkan modelleri bile sizde keşfetmeden ve kurcalamadan arızanın ne olduğunu daha kolay anlayabilecek ve sonrasında gerekiyorsa yedek parçalar ile ya da farklı işlemler ile cihaz eski çalışır konumuna getiriliyor olacaktır.
İzmit Baymak servisi gibi hem hızlı hem de ekonomik bir firma bulmanız nerdeyse imkansız. Elbette sizlere hızlı servis verilirken ürünlerin kalitesinden ve işçilikten asla çalıntı yapılıyor. Hem hızlı hem de dayanıklı bir tamirat zaten onların ilk iş akışı olarak devam ediyor. Özellikle kış aylarında zorda kalmadan kombilerinize kavuşun ve doğru firma ile çalışmanın farkını anlamış oluverin.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla