Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2014, 15:32   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ücretsiz Firmanızı Ekleyin - Firmaeklee.com





Yaşamı her alanda kolaylaştıran ve birçok alanda da yaygın olarak kullanılan internet sayesinde firmaların milyarlarca insana ulaşma ihtimali var. Her firma internet sitesiyle ve ya herhangi bir sayfa üzerinden kendini tanıtıcı ilanlar ile herkese ulaşabilir. Ancak zaman içerisinde işletmelerin interneti sık tercih etmesi ve yasal zorunluluk olarak her işletmenin internet sitesi kurması internet ortamında sıkı bir rekabet oldu.


Rekabet artınca firmaların fark edilmesi de daha zor bir hal aldı. İnternet sitesi pazarlaması şeklinde tabir kullanacağımız Google Adwords gibi çeşitli tanıtım ve reklam araçları da yüksek maliyetleri nedeniyle işletmeleri maddi olarak zorlar. Bunun yerine internet üzerinden ücretsiz firma ekle ilanı yapan firmalar tercih edilebilir.


Ziyaretçi sayısı her geçen gün artan ve firmaların tanıtımını ücretsiz yapan bu siteler sayesinde firmaların tanıtım siteleri üzerinden kendilerini daha kolay tanıtabilir. Firmalar tanındıkça da daha çok ziyaretçi alır ve bu sayede daha çok müşteri toplar. Firma ekle içinde hiçbir ücret ödemenize gerek yok. Ücretsiz üyelikle istediğiniz kadar tanıtımınızı yapabilirsiniz.


Bu sitelerden daha fazla verimlik alınmak istenirse da firma kayıt sitelerinin gold ve platin paketleri seçilebilir. Bu paketler yıllık ya da sınırsız süreli olarak ücretlendirilir ve ücretsiz pakete göre ekstra özelliklere sahip olur. İlanınızı yayınlamak içinde sade ve anlaşılır web ara yüzüne sahip, anlaşılır açıklama, hızlı ekleme ile firmaeklee.com adresi üzerinden firmanızı ekleyebilirsiniz.


Firmaeklee.com Firmanızı tanıtmanın en kolay yolu
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla