Konu: 720p film
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2014, 03:27   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart 720p film

Kaliteli film izleme
Günümüzde internette çok sayıda film izleme sitesi bulunuyor. Ancak bu siteler yeteri kadar kaliteyi bizlere veremiyor. Film sektör olarak bizler izleyicilerimize arşivimizde bulunan bütün filmleri 720p kalitesiyle sunuyoruz. 720p film izlemek için sitemizi kolayca ziyaret edebilir. Büyük film arşivimizden bir film seçerek izlemeye başlayabilirsiniz. İzlediğiniz filmlerde donma veya takılma yaşamadan film izlemenin tadını çıkarabilirsiniz.
Arşivimizde bulunan Hint filmleri arasından size hitap edeceğiniz bir film seçebilir. 720p görüntü kalitesiyle film izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Çoğu insan Hint filmlerine karşı ön yargılıdır. Ancak bizler film sektörü ailesi olarak bu güne kadar çekilmiş olan en iyi Hint Filmlerini seçerek arşivimizde onlara yer vermeye çalıştık. Sizin için seçtiğimiz Hint filmlerini izledikten sonra ön yargılarınız tamamen değişecek ve daha çok Hint Filmi izlemeye başlayacaksınız. Filmlerde seçilen Hint müziklerini hayranlıkla dinleyecek ve bundan sonra daha çok Hint Müziği dinleyeceksiniz.
1994 yılında en çok olumlu eleştiri alan filmlerden biri olan Esaretin Bedeli adlı filmi de film sektörü arşivinde bulabilirsiniz. Stephen King'in Rita Hayworth ve Shawshank'in Kefareti adlı novellasından uyarlanan film, masumiyetini iddia etmesine rağmen karısını ve sevgilisini öldürdüğü gerekçesiyle Shawshank Devlet Cezaevi'nde yaklaşık 20 yılını geçiren bankacı Andy Dufresne'in hikâyesini anlatır. Filmin yönetmen koltuğunda oturan Frank Darabont aynı zamanda filmin senaryosunu da yazmış. Tim Robbins ve Morgan Freeman filmin başrollerini paylaşıyor. Film bir Amerikan dram filmi olarak karşımıza çıkıyor. Filmin kısaca özetinde ise Cezaevinde kaldığı süre boyunca diğer mahkûmlardan Ellis Boyd Redding ile arkadaşlık kuran Dufresne cezaevi müdürünün para aklama faaliyetlerine yardım etmeye başladıktan sonra gardiyanlar tarafından korunmaya başlandığı görülüyor. Bu filmi takılmadan ve kaliteli izlemek için film sektörünü tercih edebilirsiniz.
Kaynak : 720P film izle, film seyret, full hd film izle
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla